- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saw1114
tag
válasz Bornie127 #7900 üzenetére
https://www.alza.hu/gskill-32gb-kit-ddr5-6000mhz-cl30-trident-z5-neo-amd-expo-d7399567.htm
erre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
saw1114
tag
Lehet én vagyok a kiválasztott!amúgy nem létkérdés majd egyszer ha úgy van felhívom őket.Van máshol is vagy az aprón.azért köszönök mindent
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
BaLee
addikt
Újabb felbontott tapasztalat alzáról.
Pár hete spektíveket nézegetek és hát egy baj van velük, hogy nagyon drágák. Pár napja megtaláltam a Decathlon oldalán a Vanguard Vesta 460A típust, 80 ezer Ft, beírtam a keresőbe, megnéztem máshol mennyi, feldobta az alzánál 36-ért felbontottként. Amúgy több helyen van 65 körül szóval az a reálisabb ára de így is majd féláron volt. Ennyiért nem sokat gondolkodtam, megrendeltem.
Tegnap megjött, kibontottam, tartozékok csomagolása érintetlennek tűnt, a spektívbe lehet belenézett már valaki de amúgy semmi használati jel nem látszik rajta.
Rendeltem már felbontott led izzót, SSD-ket, eddig mindennel szerencsém volt. De nem túl nagy rizikó szerintem, ha valami nem tetszik visszaküldöm, a felbontást meg levideózom...
-
fahrii
őstag
Vissza vittem az alzába egy alaplapot (Blahán).
A srác előttem ellenőrízte a terméket. Egész elképesztő volt látni ahogy hozzá nem értéssel leszedte a CPU slotról a takaró lemezt és elkezdte nézegetni - pöcögtetni a pineket. Egyébként az alaplap teljesen bontatlan volt, de egy ilyen művelet után már lehet nem venném meg. -
Benhill
senior tag
Alzán visszaküldésről van valakinek pontos info?
Rendeltem alaplapot, felbontott volt, de összes tartozék hiányzott. Még az AM4 rogzitő keret is.
Irtam nekik emailt és küldik a tartozékokat elméletileg. Még nem volt ilyen, és megnézem hogy vajon mit fognak küldeni... Általában azt mondják ilyenkor hogy küldjem vissza.Viszont reklamaciot inditottak rá, és az elállás gomb most nem aktiv, pedig csak pár napon belül vagyok.
Ha valami egészen elképesztő katyvaszt, használt, karcos, akármilyen cuccokat küldenek, akkor lesz lehetőségem ujra elállást inditani?
-
Benhill
senior tag
Volt kibontos video azzal nincs gond, meg képeket elküldtem nekik, igy aztán nem kérdezősködtek.
Netről összevadászott képet kértek a hiányzó tartozékokról, aztán szintén kérdezősködés nélkül irták hogy küldik.
Kicsit meglepő volt a dolog, arra számitottam hogy majd kupont adnak vagy azt irják küldjem vissza, de nem.
Ami a kérdés, hogy ha használt cuccokat tolnak a képembe, el tudok-e állni tőle?! Ezt ma kérdeztem tőlük chaten, de nem tudták megmondani.
Jelenleg mint javítás témával reklamációt indítottak, ahova azt írták hogy megkapták tőlem a terméket stb és valóban hiányoznak a tartozékok.Megoldásban a tartozékok pótlása van irva... Mindenesetre kiváncsi vagyok mit kapok majd
-
Źşë'
addikt
Üdv, sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy a megrendelésemtől elállnék, de nem tudom törölni, mert azt írja az oldal, hogy már úton van a foxpost csomagautomatába. Online bankkarival lett kifizetve a rendelés, ha nem veszem át akkor automatikusan visszaküldik 4 nap után alzának? illetve nekem vissza fogják utalni a megrendelés összegét automatikusan?! járt már valaki így?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #7916 üzenetére
De ha ki van fizetve és átveszi akkor azonnal el tudja indítani a visszaküldést és nem kell megvárni amíg letelik az a pár nap mire visszamegy. Aztán lehet, hogy időben kb ugyanaz a végeredmény.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tangerine
senior tag
Nekem járt. Én postapontra rendeltem. Teljesen mást küldtek, mint amit kértem. Postán kellett csomagként feladni a tévesen küldött terméket (2650Ft). Mikor visszaért, elküldték az eredetileg rendelt terméket. Aztán kértem, hogy a postaköltséget utalják vissza. Erre ez a válasz jött:
"A visszaküldésnek a visszafizetése érdekében kérjük küldje el számunkra a feladószelvényt amelyen látható a fizetett összeg.
Amint ez a dokumentum a rendelkezésünkre áll vissza tudjuk fizetni az Ön számára."
Ezt megtettem, majd mikor pár nap után sem kaptam vissza, ezt szóvátettem, amire ez a válasz jött:
"Az illetékes osztályunk 2024 02.07.-én jóváírta az Ön számára a visszaküldési költségeket.
A jóváírás profilján keresztül fogja megtalálni."Hát nem tudom, de én semmiféle jóváírást nem látok a profilomban azóta sem. Nem is tudom hol kéne keresnem. Úgyhogy buktam 2650 Ft-ot egy 5000Ft-os terméken.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
Mondjuk nekem az is furcsa volt, hogy élelmiszert vissza kell küldeni. Eladják másnak? Igaz, nem bontottam ki a zacskóját, de akkor is. Szóval ha kaja-félét rendeltek az Alzától, akkor tartsátok szem előtt, hogy amit küldenek, lehet hogy megfordult már pár helyen.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Zsmester89
őstag
Akkor ezek szerint a legkönnyebb megoldás továbbra is, az át nem vêtel.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Alza garanciális ügyintézés mobiltelefon (Honor) tekintetében, mik a tapasztalatok?
Visszaküldés, javítás, ügyintézési idő, munka minősége, stb. érdekel.
Nem az enyém a telefon, én csak az infókat gyűjtüm..◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
gg07
tag
Alzánál..ha szombat 23 órakor leadtam egy rendelést... és nem hogy vasárnap reggel hanem még később "lelnèm" az alzaboxba..olyan terméknèl ahol ez a szolgáltatás felvan tüntetve...ott akár élhetnék panasszal is?
Nyilván hétvége meg még amúgy is gyors a kiszállítás...csak mégis..valakinek volt már ilyen ügye az Alzával? -
addikt
De mi a célod, mit akarsz elérni?
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
Nem szoktak.
Akkor adnak pl kupont, ha beígérik a szállítást adott napra de, cde csúsznak vele 1-2 napot. De még akkor sem minden esetben adnak.⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
arról hogy lehetne bármi információt megtudni, hogy egy adott termék mikor kerül be a kínálatba az alzánál? Konkrétan a Dell U2724DE monitor érdekelne.
Az ügyfélszolgálatnak írtam chaten, de azt mondták, hogy erről nincs információjuk, és mást se tudnak megkérdezni, akinek lenne. -
adalbert1
veterán
válasz raziel01 #7933 üzenetére
Azért gondoltam, hogy előbb-utóbb meg kellene, hogy jelenjen a kínálatukban, mert elég sok Dell monitort forgalmaznak, illetve ennek a modellnek a közvetlen elődjét is lehetett kapni náluk.
Viszont még csak 2-3 hónapja jelent meg, így lehet, hogy még várok pár hetet, mielőtt megveszem máshol - az árukereső szerint azért elég sok helyen lehet már itthon is kapni (azért venném itt, mert a munkahelyem jóvoltából van itt felhasználható kreditem, és igazából ez lenne olyan pc cucc, amire elkölteném). -
thomasvold
őstag
Megint nem lehet utánvétesen rendelni semmit, sem postára, sem sehová kérni. Ugyanezt csinálta a múltkor is, de akkor még postára tudtam. Megint elcseszerintettek valamit.
-
abdulka1
őstag
válasz thomasvold #7935 üzenetére
Kipróbáltam, és nekem engedi az utánvétet az összes csomagpontra!
Utánvétet akkor nem szokta engedni, amikor olyan van a kosaradban ami nincs raktáron.
Legalábbis, nekem ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #7938 üzenetére
Nekem is jó lenne egy új VGA
De nem értem hogy miért nincs már félpasszív hűtésű verzióElszoktam már attól hogy üresjáratban is hangja legyen a VGA-nak, ugye a jelenlegi gyengécske VGA 60fok felett kapcsolja be a ventilátorokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #7942 üzenetére
Akkor miért írják aktívnak?
Aktív azt jelenti hogy állandóan aktívAlzán három lehetőség van szűrésre, Aktív, Passzív, Hibrid
Sehol félpasszív vagy félaktív kifejezésA MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC néztem
Lent ez szerepel
Hűtés típusa : AktívNa de miért kell ezt titkolni, főleg ha ahogy írod megvan az esély hogy olyan hogy állandóan prörgeti, még ha kocsi is a lehetőség de van rá esély
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
Egy bankkártyával előre kifizetett rendelést törölni szerettem volna, de már nem tudtam, mert átadták a DPD-nek.
A DPD visszaküldte nekik, és most feldolgozottnak jelöli a rendelést.
Indítsak el én egy elállást, vagy ők fognak jelentkezni, hogy visszautalják a pénzem? -
Met
nagyúr
Box-ba szállítás
A termékek kiszállítása a kiválasztott időpontban nem lehetséges. Válassz új időpontot.
Csak az a baj hogy nem én választok időpontot.
Vagy rossz a fordítás és a box-ra gondol? Hogy túlterhelt."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hibás videókártya garanciáztatásánál mi a tapasztalat? Ki szokta húzni az Alza a 30 napot? Még 11 nap van hátra, esélyes hogy 30. napig semmi se lesz?
Milyen hatékonyan szoktak javítani memóriahibás (meg esetleg még más is) VGA-t?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Darth_Revan #7948 üzenetére
Teljesen változó. Van hogy 2-3 hét alatt megvan de olyanis van, hogy lecsorog a 30 nap. Ezt így előre lehetetlen megmondani szvsz.
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Tikakukac
titán
válasz Darth_Revan #7948 üzenetére
Nekem 30-ig elfutott, aztán automata pénzvissza.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest