- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ha vissza kapom a lapot, abban az állapotban ahogy elküldtem, akkor én is ezt fogom tenni. Legalábbis próbálkozom. De azért 1% esélyt adok még a csodának, hogy cserélik és új lapot küldenek vissza.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bul07
nagyúr
válasz nubreed #8351 üzenetére
Ha jól tudom aprón van ember aki vállal ilyeneket, már ha szóba jön hogy más oldja meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
monster95
tag
Sziasztok
Alza 14 napos elállás hogy zajlik?
10 napja vettem tőlük neten egy ps5-öt spider man 2 lemezes játékal.Most visszaküldtem mert nem vagyok meg elégedve vele.
A konzol szép állapotban van,viszon van a középső műanyag fekete zongora lakkos rész amit meg töröltem mert poros lett és ugye akinek volt vagy van ps5-je tudja hogy ez azonnal mikro karcos lesz.De fény alatt látszik csak szinte.Ebbe szerintetek bele fognak kötni? -
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Bankkártyával vásárolt, de visszamondott rendelés esetén mennyi időbe telik a valóságban (tehát nem amit az Alza állít), mire visszautalják a pénzt?Email már jött az Alzától, hogy visszaküldték és, hogy innen a bankomon múlik, de a bankom eddig kb még aznap visszautalt minden összeget , de ez az alzás még várat magára.
-
nubreed
veterán
válasz raziel01 #8349 üzenetére
Pontosan ez lett, ma reggel kaptam az értesítést, valami olyasmi, hogy a tesztelés során olyan mechanikai sérülést észleltek, ami nem egyeztethető össze a gyártó garanciális feltételével...
Nagyító, csipesz rendel.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
atee_13
őstag
Alza napok szokott még lenni? Van esetleg időpont előreláthatólag mikor jön a következő?
-
atee_13
őstag
Alza + az előfizu? Mikor legutoljára vásároltam tőlük ilyen huncutság még nem volt.
Ha a kinézett telefon a + al olcsóbb akkor azt jelzi a hirdetésben ezzel a dumával ugye? "A már aktív és az új AlzaPlus+ tagoknak az alkalmazásban"
-
bul07
nagyúr
válasz nubreed #8359 üzenetére
És írtak olyat hogy ezzel megszűnt bármifajta garancia.
Mert ha mondjuk sikerül is visszahajtogatni és mondjuk később lesz baja a lapnak, mondjuk memória foglalat, akkor lehet már úgy veszik hogy ki van zárva bármilyen garanciáztatásból mert mechanikai sérülés volt rajta.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Sziasztok,
Meghibásodott alzánál vásárolt termékre kérhetek egyből levásárlást? Igazából vennék egy ugyan ilyet azonnal, mert mindennap használom.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
tomgabor
senior tag
Elállásnál gyorsabb az ügyintézés ha beviszem a Róbert Károly krt.-ra?
Hétfőn betettem egy videokártyát az Alzaboxba, kedden kivették és azóta azt írják: A termék elszállítása folyamatban van reklamációs központunkba ebből az AlzaBoxból. Az eset feldolgozását 3 napon belül megkezdjük.(4 napja, 3 napon belül megkezdik)
Szeretnék venni egy másik videokártyát de az nem tudom hogy halkabb, szeretném a pénzre várási időt lecsökkenteni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Láttatok mostanában olyan terméket amihez adnak x időnyi alza+ tagságot?
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
st6969
őstag
Vettem 1490Ft-ért (havi?) Alzaplus-t, mert egy termékből 10% (3000Ft) lejött így. Azt írja, minden hónapban automatikusan levonja az 1490Ft-ot, mint havidíjat. Hogy tudom lemondani? A bankkártyát kitöröltem már az appból, de nem tudom, hogy ez elég-e...
Köszi[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Inkább Töröltem
Mert utána gondolkoztam hogy Tagság megszüntetése gomb nem biztos hogy azt jelenti hogy további tagságot nem kéri, hanem hogy már a meglévőt is törli
Így inkább töröltem amit írtamDe itt talán van válasz [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát ez akkor opció ha nem vásárolsz utána, mert mentet kártyaadatokkal azért könnyebb vásárolni
-
Kecsua
tag
Tudod mikor jár le az alzapluszod, előtte kitörlöd, nem tudják levonni a hosszabbítást. Feltételezem ilyenkor értesítenek, hogy gond volt a fizetéssel. Ezzel se foglalkozol. Következő vásárláskor meg eldöntöd, hogy akarsz e alzapluszt akkor előfizetsz rá, vagy nem. Azért nem olyan sok idő beírni a kártya adatokat, ráadásként elég sokan virtuális kártyát használnak ami vásárásonként lehet más, más kártyaszám is. Lásd pl. revolut.
-
PuffyDog
tag
Az azért más.
Ott az egy szolgáltatás.Fast Refund
Meggondoltad magad? Küldd vissza online bankkártyával kifizetett terméked eMAG Easybox-on keresztül és 30 percen belül visszatérítjük az árát!Ugye milyen kényelmetlen, ha napokig kell várni a visszaküldött termék vételárára? Az eMAG-nál online bankkártyás fizetés esetén ez csupán 30 perc. Nincs többé hosszú várakozás, bizonytalanság. Biztonság és gyorsaság van!
A szolgáltatás igénybevételének menete:
Ellenőrizd, hogy az eMAG által forgalmazott termék a szolgáltatásra jogosult kategóriába esik-e!
Rögzíts egy visszaküldési kérelmet eMAG Easybox automatán keresztül történő visszaküldéssel!
Helyezd a terméket a csomagautomatába a rögzítést követően üzenetben kapott PIN/QR kód segítségével! Zárd be az ajtót!
Online bankkártyával kifizetett rendelés esetén az ajtó bezárását követően 30 percen belül már a számládon is lesz a termék vételára.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Alza Plus éves előfizut ha lemondom, attól az még él, amíg le nem jár, ugye?
Köszönöm!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
bul07
nagyúr
Kezdhetek izgulni hogy holnap a falu postájára érjen a rendelt folyékony mosószer
Mert ha hétvége a posta bugyraiban marad simán lehet hogy sok kifog belőle folyni, akkor meg írhatok reklamációtDe posta is megéri az árát, átrakták zárás előttire a posta járatott, így nem reggel jön meg a cucc a postára hanem este, így a pénteki megérkezést normál esetben csak hétfőn lehet átvenni
De én oda szoktam menni zárás előtt és kikönyörgömMúltkor is csak e miatt nem folyt ki vagy 3centnyi, na de egy hétvége alatt ki tudja, és nem a postás volt a hibás hogy fejel lefele rakta a dobozott, hanem úgy volt csomagolva hogy egyik talpán át akkor a másik fejel lefelé, szóval akár hogy volt állítva a doboz egy mindig fejje lefelé volt.
-
bul07
nagyúr
Ez igen
2db rendelést adtam ma le, ebben 4termék volt , 2db 5literes mosószer, 3x24rol Zewa toalettpapír, 1db Old Spice spray, és 1db GILLETTE hónaj deo.És képesek voltak ezt 5 csomagszámmal elküldeni
Az lesz jó ha össze vissza jönnek meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomgabor
senior tag
válasz tomgabor #8369 üzenetére
Tegnap 13h-kor bevittem az Alzába, 16h-kor küldtek sms-t hogy küldik a pénzt, ma reggel már a számlámon is volt.
Viszont azt mondták hogy az elmúlt fél évben csak 6 elállás a megengedett. Ezzel van valakinek tapasztalata? Eddig 5-nél vagyok(április 22 az első), menjek máshova tesztelni videókártyát?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tomgabor #8388 üzenetére
Ilyen nincs a törvényben, hogy hatszor állhatsz el
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
AnonymusX
senior tag
válasz tomgabor #8388 üzenetére
Hogyhogy 5 rendelés után nincs meg a megfelelő videókártya? Előzetesen utánanéztél, hogy melyik típus lenne számodra a legjobb? Csak azért kérdem, mert 5 videókártya tesztelgetése nekem már soknak érződik és lehet az Alzának is.
Ahogy előttem Angie™ írta, a törvény szerint a 14 napos elállás jár és pont. Az Alza ezt kiterjesztette önszántából 30 napra, és az ÁSZF-ből úgy látom feltételek nélkül. Szóval ha teljesítik a rendelésed, akkor el is állhatsz.
Esetleg azt tudom elképzelni (erős feltételezés), hogy megjelölik a fiókod, ha túl sok működő cucctól állsz el, így a rendelésedet nem teljesítik vagy pedig csak külön jóváhagyással. A Magyar Telekomnál például előfordult olyan, hogy letiltották az adott fiókon az online rendelést, mert korábban egy terméktől elállt a megrendelő.
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
-
addikt
válasz tomgabor #8391 üzenetére
Kinek mi az ingerküszöbe a búgással kapcsolatosan?.. A coil wine pedig függ a használt tápegységtől is, kinek milyen tápegysége van? Ezt így nem lehet...
-
MODERÁTOR
válasz tomgabor #8391 üzenetére
*Higgyek
Nyugodtan állj el tőle, aki ezt mondta neked az max ijesztgetésből tehette hiszen ez sehol nincsen leírva. Akkor meg nincs mire hivatkozni, ez bemondásra nem működik. Én nem akarom leírni publikba mennyi elállásom volt...
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
addikt
válasz tomgabor #8393 üzenetére
Rendeld meg, nézd meg, próbáld ki. Ha jó tartsd meg. Ha nem jó küldd vissza.
-
addikt
válasz 0xmilan #8396 üzenetére
-
tomgabor
senior tag
Na de melyiket rendeljem. Inno3D aminél azt írják 1 év után vannak problémák(néha a ventilátorral is) vagy Zotac aminél panaszkodnak néhányan a ventilátor búgásra mint a Gainward/Palit kártyákkal +Wifi valakinél vacakolni vele, de 5év garival jön. Vagy lépjek lejjebb és a coil whine panaszos 4070S Tuf/Gaming X vagy a semmi panaszos túlárazott Aorus Master.
-
senior tag
Ha egy termék adatlapján az szerepel hogy
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 10. 16.a rendelésemnél meg ugyanerre a termékre:
Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)
Tegnap este még azt írta hogy október 17-én várható.
Akkor ebből már gondolom nem lesz semmi a héten, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest