- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Kiterjesztett garancia + 3 év
Ha van egy tablet ami Jótállás 24 hónap
13e Ft-ért meg lehet venni rá a Kiterjesztett garancia + 3 évTehát ha jól értelmezem így lesz rá 24hó +3év tehát összesen 5év garancia/Jótállás
Egy 60e Ft-os tabletre(Oukitel márka) ti megvennétek 13e Ft-ért a 3évet?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Amire lehet venni garanciàt vagy biztosítást az szinte sose éri meg. Csak arra adnak ami nem várható hogy tönkremegy.
Na meg valójàba az a megtèvesztő hogy nem a 60 cuccot biztosítod be 13-al hanem a két év múlva 30-at érő cuccot.
A nyugalomért fizettsz nem pedig valós vèdelemért.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Igen de mondjuk a 4-ik évben cserélni ugyan olyanra már nemfogja tudni, megjavítani egy tabletett lehet még most se tenné, így marad a vételár vissza. Az meg jó mert akkor ingyen használatt volt mondjuk 4évig.
De mondjuk kérdés az is hogy akkumlátorra mi vonatkozik, mert ha más nem az kérdés hogy higy bírja majd.Samsung tv esetén volt hogy jól jött a +2év vásárolt garancia(akkor 180e Ft volt a tv és 18e Ft a +2év)
3éves múlt mikkor kijelzőtm emg táp részét cserléték garanciába.Nem tudom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Nem érted amit írtam. Nem volt ingyen használat 4 évig. Egyrészt ebből 2 év amúgy is ingyen lett volna, másrsézt egyáltalán nem biztos, hogy tönkremegy ha igen akkor nem biztos, hogy abban az idősávban.
Pl. ha pl. az utolsó 3 éves idősávban 10% a meghibásodási arány akkor 10 termékből 1 fog elromlani. Na most a cég beszed 130e Ft-ot és annak az 1nek kifizet 60-at. 13e-ért vehetsz sorsjegyet, hogy 10%-os eséllyel kapsz 60-at. A hülyének is megéri. -
bul07
nagyúr
Na de amilyen szerencsém van amúgy én leszek az az egy.
És ezt senki nem tudja kizárni hogy nem ő lesz az az egy.Ez egyfajta biztosítás, biztosítás is azért létezik mert a biztosítottak többségnek sose lesz rá szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #8507 üzenetére
Szerinted játékra használható lenne ez?
Lehet hogy akkor nem kell
Lehet meglépem a megrendelést fizetés nélkül, így lesz rá pár napom meggondolni és majd kifizetni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Értelek, de ez így kb szerencsejáték. Igen a biztosítások nagy része is. A nagyobb fontosabb dolgokra ház, élet stb ott azért éri meg, mert olyan nagy vagyonról van szó, hogy nem él addig az ember, hogy vissza jöjjön a megspórolt pénzekből az elvesztett.
Ha mégis garis cuccot akarsz akkor jobban megéri gari idő lejártakor eladni és újat venni.
Ne feledd ha tönkremegy 4 évesen a 13-ra alig vagy nem is kellene ráfizetni, hogy vegyél helyette egy hasonlót. -
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #8510 üzenetére
Én nagyon nem értek a tabletek processzorihoz, így hogy összehasonlítják leírják nekem nem sokat mond
Sose volt még tabletem
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest