Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ryder1

    senior tag

    Sziasztok!

    Elmesélem rövidke történetem egy gyártósori munkakörbe jelentkezésről.

    Önéletrajzom elküldtem, telefonon behívtak sok más emberrel együtt. Tesztet írtunk (egyszerű szöveges matek példák, logikai feladatok, néhány önjellemző kérdés). Elég jó gimibe jártam, úgyhogy egyáltalán nem okoztak nehézséget, úgyhogy biztos jól sikerült. Utána következett két gyakorlati feladat, mindkettő hibátlan lett és meg is említette a nő, hogy átlaghoz képest gyorsan tudtam megcsinálni. Aki itt béna volt, azt küldték haza. Voltak páran... Akik jók voltak, azokat behívták elbeszélgetésre. Interjúztató nő felismert, mert tavaly nyáron dolgoztam náluk diákmunkásként. Teljesen jó fej volt és mivel már voltam náluk, az interjút is lerövidítettük. Azzal köszöntünk el, hogy már csak a teszten múlik minden. Merem állítani, hogy a legjobb tesztek között volt az enyém. Azt ígérte, hogy ha minden rendben, akkor aznap (tegnap), vagy ma hívnak, nemleges válasz esetén egy héten belül írásban értesítenek. Eddig nem hívtak, gondolom már nem is fognak.

    Létezik, hogy túl jót írtam és azért nem vesznek fel? Amúgy vicces, hogy három napja került fel egy álláshirdetési portálra ugyanebbe a munkakörbe állás, áprilisi jelentkezési határidővel. Tehát nem csak annyi ember kellett nekik, amennyit most felvettek (hétfőn már kezdenek is), hanem több. Tényleg ennyire sz@r voltam? Van értelme újból jelentkezni?

    Meg azért az sem semmi, hogy engem nem vesznek fel, de a srácot, aki már egy hónapja is jelentkezett, majd a gyakorlati feladatoknál kibukott, megint behívták, de ismét elvérzett. Kapsz extra lehetőséget, de ha elsőre jó vagy, akkor már fel sem vesznek, vagy mi?

    Bocsi a hosszú posztért, de eléggé hihetetlennek tűnik nekem ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák