Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    jelentem, leteszteltem az Aliról rendelt Orico USB 3.0-s PCI-E kártyát egy Sandisk Ultra Fit 32 Gb-os memóriakártyával, ami pedig kedvenc pendrive-os eladónktól jött. Hozzátenném, hogy azért kellett nekem USB3-as kártya, mert az alaplapom nem támogatja, csak az USB 2.0-t. Nos, az alaplap saját portjára dugva (USB 2.0) kaptam ezeket az értékeket:

    Erről ugye rögtön megállapítható, hogy USB 2.0

    Ezek után betettem az Orico kártyába (ami, simételten hangsúlyozom, már ránézésre is profi anyag, van kis súlya is, meg olyan "szép" az egész... :B ), és jöttek az új tesztek:

    Kiemelném még, hogy a kártyán van egy tápcsatlakozó, ami ugye már alap, hiszen, ha egyszerre több eszközt is csatlakoztatunk, akkor szükség lehet további voltokra. Azonban van rajta 20 PIN-es csati is, ami a lapomon szintén nincsen. Ennek akkor lehet jelentősége, ha valamilyen front panelt szeretnék majd beszerelni (gondolok itt kártyaolvasóra, vagy ventiszabályzóra), és ahhoz kellene a 20 PIN-es csati. Persze a front panelos még plusz USB 3.0-ás cumóhoz is 20 PIN-es kell, ha MÉG kellene, akkor ez jó arra is.

    És még annyi, hogy PCI-E 3x-be raktam. Nem tudom, növelne-e a sebességen, ha egy 16x-osba raknám, de a pendrive sebességes topikban megnyugtatott, hogy ERRE a penre ez az érték az egyik legjobb. :C

    Szóval, Orico nálam egyenlő a minőséggel, bátran merem EZT ajánlani mindenkinek... Hamarosan jön a külső 2.5 colos HDD házam is...

    [ Szerkesztve ]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák