Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz #22794752 #21908 üzenetére

    Ha nincs NAV papír, nincs vámeljárás ezért azt ami nincs nem kell kifizetni. Jogszabályellenes olyan dologra eljárást lefolytatni, ami egy másik jogszabályban adott mentesség alapján nem kell végrehajtani.
    Az hogy megnézi az értéket azért nem jár díjazás. Akitől kértek az pedig tegyen pnaszt én felém ilyen információ, tényszerűen igazolva még nem jutott el, nem is hiszem, hogy igaz.
    Tudod sokan még hisznek abban a mesében, hogy ha 16 $ van ráírva a csomagra és iPhone X van benne, hogy akkor ez alapján majd megúszkálnak. Az átvilágító berendezés már automatikusan is képes azonosítani bizonyos dolgokat, az ember meg látja is hogy mobil van benne, ami 16-nál több.

    Leírod, hogy te ezen a címen laksz, erre kellett küldeni a csomagot.
    Mellékeled hogy az általa megadott nyomkövetési számmal egy másik városban -kép a nyomkövetési oldal adataival- lett kézbesítve.
    Ha nagyon alapos akarsz lenni telefonon felhívhatod -lásd az előző számot- a posta ügyfélszolgálatot, ők ha nem látszódna, a kézbesítő posta konkrét megnevezését, helyét megadhatja, elkérheted az ottani kézbesítő részlegük telefonszámát és rákérdezel, hogy anonim, de erősítsék meg hogy a jogosultnak lett kézbesítve ott ez a számú csomag.
    (Ezt is sajnos többször el kellett játszanom, nem kitaláltam)
    Így köszönöd az eladó együttműködését, de kéred vissza a pénzed és nincs újraküldés.
    Ezt dispute keretében, segítség az Összefoglalóban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák