-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok , légyszi segítsetek, mert a memkarit a laptopom ne m ismeri fel. Az otu drivereket - szerintem töröltem, de ezek szerint mégse. Merre vannak ? Windows 8-am van.
-
dinnje
aktív tag
válasz bagyusz #15796 üzenetére
Újfent köszönjük a frissítést. A 17-einek nagyon jó az akkuideje. Reggel 5 óta még csak 52%-ra nyúztam le a rendszert, nálam ez kitűnő eredmény. Talán még az ICS-nél is jobb, ami részben betudható a több natív appnak (pl.: időjárás). Korábban írta valaki (talán HelixP), hogy kevesebb külső alkalmazást kellett telepíteni a rendszerre, ezzel én is így vagyok. Hiába, az első SE X8-as okostelómon is CM rommal szocializálódtam
-
bagyusz
őstag
válasz helixP #15799 üzenetére
Rendszer szinten jobb memória kezelést, másrészt wwenigmaval konzultálva kiderült, hogy a titkosítás/jogosultság kezeléssel valami baj van amit orvosoltam remélhetőleg, harmadrészt a cm10.1 forrásba folyamatosan kerülnek bele a magyarított szövegek.
(#15800) Fakirr1: Ez természetes. Amúgy sem lesz stabil GB BL-n amss.mbn meg a lib ril miatt.
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Nekem anno zökkenés mentesen felment az ICS. Bár nem buzeráltam a rendszert előtte, meg sokáig az ICS-t sem, csak miután elszállt 3×...
A leszedett meglévő ICS-t, nem lehetne feltenni pl gyári recóbol manuálisan?
Úgy értem, hogy lejön az előkészítő, felteszi, utána leszedi az ics-t, kiszedni, és mmanual istall. Nem lehetséges? -
pucz
senior tag
válasz bagyusz #15805 üzenetére
Akkor mi a probléma? Valaki előbb említette, hogy leszedi az ics-t, csak már nem teszi fel. Ki aberálja a frissítést, és felteszi. Nem hiszem, hogy minden user egyedi, személyi frissítést kap. De lehet marhaságot mondtam...lehet így az ellenőrzést is átlehetne ugrani!
-
bagyusz
őstag
Az egy dolog, az update tele van jóformán patch filokkal amit adott hexa sortól hexa sorig ír felül, az ehhez kapcsolódó sha kulcs meg megvédi, ha netán ne egyezik az előírtakkal, ilyenkor szokott elhasalni a frissítés, fekvő droid stb...
Ezért lenne jó, ha normálisan működne az OTU mert az az egész nand flasht újra rakja
(#15808) wwenigma: remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bagyusz #15803 üzenetére
Remelem nem lesz mar olyan harc a progik kozott amit mutattam.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bagyusz
őstag
Közben kiraktam a blogomba az új cm10.1-t
(#15809) pucz: nincs belőle gond, ha nem lenne ellenőrzés akkor csuda dolgok lennének .
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz bagyusz #15810 üzenetére
Nagyon szépen köszönjük.De egyenlőre hagyom az ez előtti cm10.1-et. Amúgy nem tudsz megoldást a kamerára, mert eddig engem nem zavart a teljesítménye, de 10.1-el készített képek messze alulmúlják az eddigi összes rommal lőtt képek minőségét. Minden el van mosódva, nem lehet vele egy normális képet csinálni.
Amúgy tényleg nagyon jó lett az akkukezelés, folyamatos használat mellett is még 42%-on van a telefon.Névváltozás, korábban mustang08
-
ORCA58
addikt
válasz #84490496 #15800 üzenetére
Nekem is a v61O-0 volt a kiindulási. Ez van volt a Build.Prop-ban.
A frissített ICS-ben a log file-ban viszont a v60J-0 verzió találhatóro.build.description=one_touch_995_ALNL-user 2.3.6 GINGERBREAD v60J-0 release-keys
ro.build.fingerprint=TCT/one_touch_995_ALNL/one_touch_995_gsm:2.3.6/GINGERBREAD/v60J-0:user/release-keysAz ICS frissítés verziószáma "4.0.4 IceCreamSandwich 789"-lett Ebben a frissített ICS-ben nem működött az SD (indulás után leállt a kezelő program.)
Feltettem a "4.0.4 IceCreamSandwich 175" ICS-t és azt frissítettem. "4.0.4 IceCreamSandwich 789" -re. Ez már jó lett.
-
törölt tag
Én nekem úgy sikerült frissíteni ICS-re, hogy azt a backupot raktam fel " gb amire fel megy az ICS"
Felraktam, aztán teló ujraindít recoverybe, és felraktam azt az update.zip-et amit bagyusz csinált, és egyből felment fotával a frissités, Előtte vagy 3 napig szenvedtem, a sok backup közül egyik sem volt jó. Nem értem, hogy hogy lehet az, hogy valakinél jó ugyanaz a backup ami másnál elhasal frissítésnél. :/ -
XXX003
tag
Sziasztok,tudna valaki egy összegzést adni (bagyusz cm-10.1-20130619-UNOFFICIAL-cocktail) új romjá-rol??
Régebben volt fent cm-10 és olyan gondom volt vele hogy nem letehet baállitani rendesen a szolgáltatót,ahol gyenge volt a T-Mobile jele ott át váltott a külföldi szolgáltató jelére automatikusan,ICS alatt ez sosem fordult elő azóta sem.
Egyekként még a stabilitás és az üzemidő érdekel,valamint a szabad Ram,mert néha szeretnék vele játszani is??
válaszokat,THX -
loosht
senior tag
válasz angelhun84 #15819 üzenetére
Kb. fél óra múlva leszek otthon, akkor kezdek neki. Szerintem fél 8 körül kész leszek vele.
-
angelhun84
csendes tag
Köszönöm, várom.
-
helixP
nagyúr
-
-
bagyusz
őstag
válasz helixP #15828 üzenetére
Világos.
Ha valaki kíváncsi a cm forrás javításokra, az itt megteheti Csak a Verified részeket érdemes nézni mert csak azok kerülnek be a forrásba. Tegnap vol egy kis hungarian translate update.
-
loosht
senior tag
GB bootloaderesek számára elkészültem a CM10.1 patch-csel.
Telepítés:
1. Felteszed a cm10.1-et
2. Gapps telepítése
3. Patch telepítése
4. Bebootolsz
5. Boot után azonnal egy reboot
6. Örülsz -
loosht
senior tag
válasz tuningtomi #15831 üzenetére
Igen. Megmarad a GB BL.
-
loosht
senior tag
válasz tuningtomi #15836 üzenetére
Megnéztem, hogy nem feltöltéskor sérült-e meg a file. Letöltöttem, recoveryből feltettem. Működik! Próbáld meg esetleg másik recoveryvel.
-
angelhun84
csendes tag
Nekem cm-10.1-20130617-UNOFFICIAL-cocktail.zip volt fent, cm-oldkernel.zip-el.
Nekem felment hiba nélkü loosht patch-e, aksira leszek kiváncsi, egy-két antutu tesztet nyomtam, 10%ot esett, de majd éjjel derül ki, hogy bírja. Illetve zöld grafikai hiba még megvan a gyári kamera appnál. -
Angelus(hun)
tag
válasz bagyusz #15829 üzenetére
Bagyusz: Mostanában várható még valami toldozás-foltozás 10.1 téren, vagy már nyugodtan feltehetem a legutóbbi változatot? A kamera készít olyan jó képeket mint a cam patch-es ics? Ja, és természetesen én is köszönöm az eddigi munkádat. Nem semmi teljesítmény.
Xbox: tobozhun Ps: TobozHUN Nintendo: Toboz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Angelus(hun) #15840 üzenetére
Cam patchbol nincs még forrás.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
loosht
senior tag
válasz tuningtomi #15839 üzenetére
A zipet szedd le egyben, ne a fájlokat külön-külön!
-
Angelus(hun)
tag
válasz wwenigma #15841 üzenetére
Azt tudom, csak amit eddig olvastam a 10.1 es kameráról az elég széles skálán mozog. Volt akinek nagyon rossz volt (az alkalmazás gyanús volt), volt aki azt mondta, hogy jobb, de zajosabb más meg azt írta, hogy élénkebbek a színek. Erről érdekelt volna a mestertől valami szakvélemény.
Xbox: tobozhun Ps: TobozHUN Nintendo: Toboz
-
bagyusz
őstag
válasz Angelus(hun) #15840 üzenetére
Nem igazán, mondhatni final a device tree hozzá, már csak a cm forrást kell megvárni, hogy kiforrjon.
-
djzoy
tag
válasz tuningtomi #15845 üzenetére
sziasztok! Honnan tudom a sima zippet leszedni?? nekem is kellene. egy linket ha kérhetnék! köszönöm előre is!
-
batai15
félisten
látom elég szépen halad bagyusz mester a cm10-el! csak így tovább!
most énis a 4x en 2 hétig official cm10.1 et használtam , mit mondjak nem volt rosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest