Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz FeniX- #29669 üzenetére

    Kis létszámú játékokkal érdemes próbálkozni, ahol pörgős menetek vannak. Jellemzően ezek épületharcot jelentenek (CQB): kisebb terület, kisebb létszám, egyszerűbb feladatok, kevesebb csapatmunka. Esetleg bérelhető felszerelés, fegyver is akad.

    Nem írtál települést, de például Budapesten van több ilyen hely is.

    Nagy létszámú játékon nagyobb a terület és bonyolultabbak a feladatok is. Több órás is lehet egy kör, visszaállás nélkül is simán elmehet egy csapat egy órát is. Kezdő játékos valóban tud lassítani egy összeszokott, tapasztalt csapaton, esetleg hátráltatni is tudja, ezért nem szerencsés kezdőket tapasztaltak mellé rakni.
    A másik lehetőség, hogy a kezdőket csoportosítják egy-két tapasztalt, türelmes játékos mellé, de kacsavadászatba mehet át a sztori és elveszi a kezdők kedvét, ami hosszú távon senkinek sem érdeke.
    A harmadik lehetőség a gyorsabb, pörgősebb móka, ami az egyéni kompetenciákra jobban alapoz szemben a csapatmunkával*, de nagy létszámmal, nagy pályán ez macerás. Itt már meg lehet oldani, hogy a tapasztalat a két oldal közt egyenlően legyen elosztva. Lehet úgy is, hogy a kezdőket és a tapasztaltakat is elfelezik, vagy kis létszámú tapasztalt néz farkasszemet nagy létszámú kezdővel. Utóbbi esetben szintén kacsavadászat van, de sok lúd disznót győz alapon azért a kezdők sikerélménye is meglesz

    * Azért egy tapasztalt, jól összeszokott 4-6 fős csapat simán leszopat bárkit akármilyen CQB pályán. :K

    blackrulz: szólott a kerítő. ;]
    Btw: szerda estére bejelentkeztem kronózni egy AUG-gal és egy M4-gyel.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák