- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
válasz Norbi-01 #19696 üzenetére
Hello!
A GT420M-es verziót több alkalommal volt szerencsém próbálgatni, nyomorgatni üzletekben, ez kinézetre nem különbözik attól, amelyikkel Te is szemezel. Az érdes, matt felület számomra kifejezetten tetszetős volt, nem egy ujjlenyomat-mágnes. Érzetre sem volt az a 105-ös Skoda műszerfal-műanyag, szóval anyagminőség kategóriájában rendben van a gép szerintem. A manapság trendi "szigetes" billentyűzet érzetem szerint a jobbak közé tartozik, bár én jobban kedvelem a HP és Lenovo gépek sűrűbb, masszívabb klaviatúráját.
Terveztem az i3-380M + GT540M felszereltségű gép vásárlását, de a bekapcsgomb mellé bal felülre kitolt mono hangszóró nálam sajnos betette a kaput és lemondtam róla. Nincsenek nagy igényeim hangzás terén, de a Sokol rádiót alulmúló (egyébként is igen halk) prüntyögő még nekem is kevés, nem akartam olyan gépet, amelynél létkérdés az állandósított külső hangszóró és fülhallgató.
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Firehand
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit, nézegetem ezeket a típusokat:
ha jól látom a 2 gép között a különbség:
-i7 vs i5Megnéztem a két proci közti különbséget:
I7 vs I5de teljesen nem tudom értékelni, hisz nem vagyok egy guru, segítene nekem valaki elmondani, hogy érdemes e többet költeni az I7-esre vagy jó ott egy i5 ös gép is. Hosszútávra veszem a gépet és általános használatra lesz a gép, kis játék, kis netezés, film-zene és word/excel.
Ha valaki tud egy kis szakmai segítséget adni azt megköszönöm.
Sziasztok
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
bagyusz
őstag
válasz Firehand #19703 üzenetére
azt a plusz 40k-t szerintem felesleges kifizetni, ha tényleg nincsenek High end elvárásaid. Nállam core i5 procim teljesen jó, és egy gt420m video kari ami a fentiekben említett laposok videokártyájától elvan maradva, de mégis tudok játszani maximális részletességben játszani a dirt 2-vel 720p-ben. Még nincs olyan játék ami ténylegesen kihasználná 4magot+HT.
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám.
Van egy acer aspire 5741g gépem, az oprendszer Windows 7 Ultimate 64 bites.A gondom az hogy nem tudok se cd t se dvd t irni.Az iró az ami benn van:
MATSHITA DVD-RAM UJ890AS
A driver ami fenn van az megfelelően müködik de az eszközkezelőbe ezt irja:
Ez az eszköz megfelelően működik.A Windows nem indított el egy kapcsolódó eszközillesztőt. További információért kattintson az Illesztőprogram fülre, majd a Részletek gombra.
Ez miért lehet vagy mit lehet vele csinálni?
a válaszokat és a segítségeket is előre köszönöm.dmc
-
Sygnus
tag
Sziasztok!
Acer Travelmate 8100 hoz kellene nekem egy Aceres windows xp.
A gépen megvan a cd kulcs és ez a verzió: CO.XPP01.004Működik ez lemásolt cd vel, vagy csak eredeti jó hozzá?
Ha valakinek lenne egy ilyen és feldobná valahova megköszönném! -
Sygnus
tag
Probáltam, de nem fogadta el,azért gondoltam, hogy csak az "aceres" hozzá adott win hez jó az a key!
Az h sp2 eshez van a kulcs én meg sp3 at raktam lehet ok, h nem fogadta el? -
Norbi-01
csendes tag
HAli!Van valakine ilyen laposa?[link]
Tudnátok nekem róla írni véleményeket?Köszi. -
törölt tag
Aki már régóta használ Acert, vagy több Acere volt már, az meg tudja mondani, mennyire megbízható gépek, és hogy mire kell odafigyelni használatkor? Érdemes garancia kibővítést(vagy mi a fenét) venni hozzá?
-
bagyusz
őstag
válasz #42308056 #19721 üzenetére
véleményem szerint jó gépek, Nekem már volt 2kettő is egy aspire 3100 meg most egy aspire 5742. Én megvagyok vele elégedve. Ami nem tetszik hogy hamar elhasználódik az akku, de hát szinte minden lapos ezzel küszködik. Érdemes mindig az újabb processzoros változatok közt keresgélni Pl : core i3 i5. Core2Duo már kifutó széria. A többi komponenst meg a vevő igényei alapján választja ki.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Olvastam hogy megjelenik az új acer széria konkrétan 3820t - 3830t vonatkozásában kérdezlek titeket. Érdemes megvárni a májust az új 3830t vásárlással vagy nem sok különbség lesz a kettő közt. 3820t 159k most. Videókártya a lényeg meg min egy i3-as proci. Konkrétan arra vagyok kíváncsi ,hogy érdemes e kifizetni azt a plusz 10k-20k pluszban mert gondolom azért ennyi a régebbi mert jön az új.
Előre is köszi a segítséget.
üdv GáborMark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
bagyusz
őstag
válasz Gabe123 #19723 üzenetére
A legújabb technologiát mindig meg kell fizetni. Ha jövőre tekintünk akkor érdmes 3830t-t megvenni, de nem kell borzasztó nagyon újításokra számítani. Ezt neked kell eldönteni core2duo és corei 3 5 között borzasztó nagy újítások vannak.Én a te helyedbe a core i5 procisat válsztanám.
-
r3dsnake
nagyúr
én a 3820tg-n gondolkozok nagyon i3-380m, Ati HD 6550 conffal. de én sem tudom eldönteni, hogy várjam az újig, vagy vegyem ezt, ez már 144-nél tart árban, ami nagyon korrekt.
-
törölt tag
3820tg-t 144k-ért én csak az OKPC-nél láttam, de nemtudom mennyire megbízhatóak. Az Árgépen sok a pozitív visszajelzés, de a honlapon nem valami részletes a gép adatlapja. Azt se lehet tudni, milyen garancia jár hozzá. Meg az is kérdés, hogy hogy csinálták azt a közel 20000 forintos árkülönbséget a hivatalos acer bolthoz képest:/
Valaki próbálkozott már náluk? -
g4b3n
tag
Hali.
Erről van véleményetek pl.: képes kihasználni a proci a VGAt?
-
Gabe123
aktív tag
-
Maddoxtomi
tag
Én is nézegettem ezt a gépet, van valakinek tapasztalata vele? melegedés, kijelző, zsanérok, stb. Főleg játékra használnám.
-
csibor
addikt
Nemrég volt pár kép Acer tablet-ről amihez billentyűzetet is lehetett illeszteni,és netbookként lehet használni.Mi lehet a neve
-
fogtunder
nagyúr
utánaolvastam kicsit az architektúra váltásnak, szerintem mindenképpen érdemes megvárni az új szériát. fejlettebb energiagazdálkodás, hatékonyabb utasítás-feldolgozás, és az igp nagyjából feleslegessé teszi a radeon 45xx és lentebbi dedikált chipeket. remélem a 3830t core i3 széria olyan 160 környékén rajtol majd, akkor veszek is egyet. csak ne lenne fényes a kijelzője.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
polip
addikt
válasz Maddoxtomi #19733 üzenetére
a laptopszalon acer ajánlatait érdemes megnézni!
most a legolcsóbbak az országban!! íme pl az általad belinkelt gép, 10.000-el olcsóbb!!
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Gabe123
aktív tag
Szerintem ez már az új 3830-as timeline. Csak még úgy látom nem rendelhető vagyis készleten nincs
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
r3dsnake
nagyúr
teljesítményben mennyire lesz lényeges a különbség?
-
Dave79
tag
Sziasztok! van egy ACER 5735Z-m és a kártya olvasó nem hajlandó működni egyik napról a másikra eszközkezelőbe nyoma sincs driverrel se tudom feltelepíteni, tudtok ebben segíteni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs