- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Olvastam hogy megjelenik az új acer széria konkrétan 3820t - 3830t vonatkozásában kérdezlek titeket. Érdemes megvárni a májust az új 3830t vásárlással vagy nem sok különbség lesz a kettő közt. 3820t 159k most. Videókártya a lényeg meg min egy i3-as proci. Konkrétan arra vagyok kíváncsi ,hogy érdemes e kifizetni azt a plusz 10k-20k pluszban mert gondolom azért ennyi a régebbi mert jön az új.
Előre is köszi a segítséget.
üdv GáborMark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Gabe123
aktív tag
-
Gabe123
aktív tag
Szerintem ez már az új 3830-as timeline. Csak még úgy látom nem rendelhető vagyis készleten nincs
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Nagy dilemmában vagyok. Kinéztem Acer Aspire TimelineX 5830TG vagy a 3830TG tipusú notit. Az a helyzet hogy szeptembertől lenne szükségem rá biztosan, viszont most van 3 és garis meg bevezető áras akció. Szerintetek megérné most megvennem ezek miatt, vagy nyugodtan várhatok szeptemberig hátha nem megy fel nagyon az ára.?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Öcsém 3820tg- laptopjában összeomlott vagy 1 hónapja majdnem minden héten a win7. Sajna nem értem rá megnézni ő pedig állandóan újrarakta, na tegnap a telepítőnél a fájlok másolása sem akart menni, megnéztem gondoltam biztos winyó lesz, mivel 2010. szeptemberében vásárolta pont lejárt az 1 év gar, winyó kiszed ráteszem a gépre hdsentiellel megnézem mennyi az állapota:52% hát mondom az nem túl jó. Leformáztam, másolni tudok rá, vissza viszont hihetetlen lassú.
Winyó egy 320 WD scorpio blue (WD3200BEVT), gondolom ez meghalt.
Milyen winyót ajánlotok a helyére?
Én Ssd mondtam neki de mivel amit még épphogy ki tud fizetni az a 96gb-os arra meg épp hogy ráfér valami feltéve ha ugye 55-60%-a üres.
üdv GáborMark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest