- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Na jelentem müködik rendesen a bluetooth és a wifi az 5750g-ben de a 7 órás akku idő kamu.
Netezéssel alacsony fényerőn energiatakarékos módban jó ha megvan a 3,3 óra vele. -
Bikkrom
senior tag
válasz ->Raizen<- #20552 üzenetére
Már privátban is rákérdeztél a 7 órára ott is leírtam. De ha nekem nem hiszel itt a notebookcheckes meg az iponos teszt... Mindkettőben a nagyobb fogyasztású i7es procis van tesztelve. Egyiken 6óra 54 perc, másikon majdnem 8 óra! Az, hogy te nem tudod beállítani még nem azt jelenti, hogy be kell harangozni, hogy kamu. Doksi olvasással, programozással és egyéb HDDt és ODDt kevésbé járató alkalmazással a beépített VGAval megvan a 7 óra negyed fényerőn.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
->Raizen<-
veterán
válasz Bikkrom #20553 üzenetére
Nincs meg azóta lemeritettem még egyszer az akksit. 3,4 óráig birta a gép képregényt olvastam csak minden le volt kapcsolva csavarva. Szó sincs arról hogy nem tudom beállítani nem kell ám balf@sznak beállítani külföldi tesztelők meg bármit irhatnak le vannak fizetve.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ->Raizen<- #20554 üzenetére
Ha sandy gép irreális a 3.5 óra, nem húzza valami háttérben a cpu-t? ennyit megy az amd gépem is, sőt még a régi c2d inspiron is ccfl-es világítással. engem nem fizet senki
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
poczabence
tag
válasz ->Raizen<- #20556 üzenetére
Nekem közel 4-4,5 órát bírt kiegyensúlyzott módban akku-ról használva, az energiatakarékos módot pedig ki sem próbáltam még... De, azt hiszem, most megpróbálom azt is.
-
Chaser
legenda
válasz ->Raizen<- #20556 üzenetére
Nézd meg task managerben, pchost szokott olyat csinálni hogy állandóan 50%-ra terheli a cpu-t..win update élesítve van? Nálam is volt már hogy azon vettem észre magam hogy ez a 2 okoska indokolatlanul erősen terheli a rendszert.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Chaser #20558 üzenetére
Jelenleg hálózatról megy a noti. Az akksit elraktam biztos kell majd. Jelen állapot szerint a cpu terhelés 1-2% ha megnézem task managerben. Arra gondoltam hogy lehet nem müködik az optimus technologia nekem. Nem kapcsolja le a rendszer a gt 540-et. De viszont van a háttérben egy proci ami kiirja hogy Nvidia GPU tevékenység: nincs amikor windows-ban vagyok. Szóval lövésem sincs miért csak 3 órás az akkumulátor.
-
Chaser
legenda
válasz ->Raizen<- #20559 üzenetére
Szerezz be egy fogyasztásmérőt sztem, nem nagy tétel. NV vga-t ha minden igaz eszközkezelőből is lehet likvidálni. Akut is érdemes lenne megnézni, pl battery eater az jó progi, de everest is megmondja milyen állapotban van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz ->Raizen<- #20525 üzenetére
Helyesbítek az nem volt elég hogy letöröltem a szoftvert a quiet hdd program is kell hozzá és abban be kell állítani hogy disable system suspend hogy ne küldje a winyót semmilyen energia takarékos állapotba. A mikro laggolás is megszünt játékok alatt. Javaslom hogy használjátok olvastam hogy valakinek nem sok idő után bad sectoros lett a hdd-je a sok olvasó fej parkolás miatt van szerintem amit idle módba csinál a windows!
-
SRS
tag
Sziasztok
Van egy Acer Aspire 5732Z laptopom
És valamiért nem tölt.
A windows azt írja ki hogy
csatlakoztatva, nem tölt
töltő nélkül be sem kapcsol.
mi lehet a gond? -
SRS
tag
válasz sziada5925 #20568 üzenetére
Most vettem a laptopot a boltba beüzemelték és windowst telepítették.
Nem tudom hogy valami beállításhiba vagy rossz.
Mer pár kattintás miatt nem akarom visszavinni
Van akumlátorral kapcsolatos állítási lehetőség? -
liziantusz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Acer 5820tg lapot használok,wifis internet kapcsolattal a letöltési és feltöltési sebbesség csak a fele mint a lanos esetben.A router a lap. mellett,másik acer lap.wifivel max le és feltöltést produkál.
Köszönettel! -
Bikkrom
senior tag
válasz liziantusz #20570 üzenetére
Konkrét sebességeket tudnál írni?
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
attila199207
tag
hello valakinak van valakinek tapasztalata:
Acer Aspire 4830TG ( i5 2410m nvidia gt 540 2GB 1x4GB ram)
másik kérdés 2 féle van belőle 2X2 GB illetve 1X4 GB én az utobbival szemezek mert szeretnék tenni bele még 4GB ramot ez lehetséges?
valaki talált már róla tesztet?
gondok vele esetleg ?
köszönöm -
Sandross
csendes tag
Üdv!
Nem tudja valaki, az Aspire 5951g-ben van szabad mini PCI Express slot?
A 8951g-ben van, látszik ezen a videón 2:34-nél, a wifis half slot mellett van egy full ( http://www.youtube.com/watch?v=xMa6rEpFotk ), nem tud valaki esetleg egy hasonló tesztet, amiben le van szerelve a hátlapja az 5951g-nek?
-
oszy
veterán
-
Bator92
tag
Hello!
Ezt lehet venni 15,6 inches notebookokhoz? Nem tudja véletlen valaki, hogy milyen táska és egér jár hozzá pontosan?
-
Peak
addikt
válasz Bator92 #20578 üzenetére
egy kisebb és egy nagyobb táska, ami ELVIEKBEN 15 és 17"-os notikhoz való, de gyakorlatban nem minden esetben fér el egy-egy notebook tipus a táskába.
ezért ha külön veszel ilyet, akkor vidd magaddal a notidat, és annak megfelelő CSOMAGOT vásárold meg.még mielőtt kitalálná valaki, hogy juj milyen szar az észer, hogy rossz táskát ad, nem, nem erről van szó.
arról van szó, hogy a táskák belső kialakítása sokszor okoz gondot. pl. lekerekitett élek, túl vastag tömőanyag, stb.
a notebookonál is hiába van az írva, hogy mondjuk 15,6", az a látható kijelző mérete, de a káva, a borítás, a vastagság ugyan úgy fontos, és számit, hogy belefér-e egy adott táskába.a táska és az egér márkája is Acer.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
azt szeretnéd megtudni, hogy pontosan milyen BT eszköz van a gépedben?
Everest-et vagy AIDA64-et próbáltad már? (diagnosztikai szoftverek)
Az megmondja chipszinten a tipust.a gyártó max. sorozatszám alapján fogja tudni ellenőrizni a géped, és akkor sem a pontos chip tipust kapod meg.
javaslom a szoftveres ellenőrzést... Physical Devices menü alatt
ezen kívül lehet, hogy gombot is kell használnod a BT aktiválására...
PMben dobd már át kérlek a noti tipusát. thx.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
->Raizen<-
veterán
Úgy látom nem csak nekem probléma a 3 órás akku idő sajna. [link]
-
Chaser
legenda
válasz ->Raizen<- #20584 üzenetére
Én nem úgy látom:
"Bekapcsolt wifivel 5-6 óra a jellemző negyed fényerőn. Max fényerővel 3 óra felett és játékkal-filmmel 2,5-3 óra amit bír. "_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Peak
addikt
válasz ->Raizen<- #20583 üzenetére
ott a pont
-
oszy
veterán
válasz ->Raizen<- #20583 üzenetére
01.
a helyzet a következő:Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
letöltöttem az oldalról (google 1 találat! ezeket:
Atheros AR3000 Family Bluetooth Driver, Utility for Windows Vista, Win7 32/64bit, Bluetooth Suite Ver.7.1.0.18,Download 1 (65.1 MB, incl. Blue Manager 5.2 User Guide for PC), Download 2 (From Gateway)
a képeken látjátok az eredményt! vmiért még mindig leáll
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
aspire3000
csendes tag
Sziasztok!
Múlthét szombaton örököltem egy Acer Aspire 3000 tipusú gépet nagybátyámtól. Szétszedtem ma és ládtam, hogy 768 MB RAM található meg benne. Utána megnéztem alaposan hogy az egyik (256mb) 133/166mhz-es a másik (512mb) meg 166/200mhz-es ez okozhat némi problémát a teljesítményében? A másik kérdésem meg az lenne, hogy mivel sempron 1800+ processzor lakozik benne így nem lehet erősebbre kicserélni? és ha igen akkor hanyas az a maximum órajelű amire kilehetne? Mert van nekem itthon egy AM2-es Sempron 3400+ -os csak nem tudom, hogy belemenne meg ha bele is menne bírná e a hűtés az erősebbet. Előre is köszönöm a válaszokat. -
oszy
veterán
válasz poczabence #20591 üzenetére
windows home premium
és Te,h raktad föl? vagy első bekapcsolásnál felrakta magának?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz poczabence #20593 üzenetére
windows home premium x64 és telepítettem rá az sp1-et. ezt töröljem esetleg?
-
oszy
veterán
válasz poczabence #20595 üzenetére
most telepítem.
de miért a program files x86 mappába teszi ez is? vagy ez sem számít?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz poczabence #20595 üzenetére
felraktam. meg is szűnt az eszközkezelőben a sárga felkiáltójellel jelzett probléma, de restart után kiírta ismét, h a program működése leállt!! küldök priviben riportot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest