- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gulasoft
őstag
válasz KRoy19 #61555 üzenetére
Mert a rifts egy elavult ősrégi technológia. A monitoron egyébként volt kép, csak a dp-n nem adott jelet? Egy több mint 5 éves technológia ami a számítástechnikában már igencsak ősrégi. De Dani gondolt rá, bár a hibát ő látta pontosan. Ha a monitoron van kép az eszközön meg nincs, az nálam nem a driver hibára utalt, de ügyes volt.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
-
Jinxb1rd
addikt
Daninak azt írtam, hogy írhat ide nyugodtan, mert hasonló szoftveri alapon működik PC kábelen keresztül, mint az új Oculus headset-ek. Meg azért itt a legtöbbünknek voltak régebbi Vr szettjei is, ezáltal régebbi tapasztalatokkal is rendelkeznek.
Elfelejtettem hogy itt van gulasoft, akinek az az egyetlen okos megoldása van minden problémára, hogy dobd ki az ablakon és vegyél újat, de lehetőleg olyat amit ő használ. "Ha nem teszed, akkor idióta vagy" hangnemmel természetesen. És mindig kábelt fektet, nem is akármilyet, hibásat.
Szóval mégegyszer a legfontosabbat és ez nyugodtan mehet kiemelten a témaösszefoglalóba: ha nem indul a kocsi vagy megromlott a tej, akkor felejtsd el, mert nagyon drága az új kábel és vegyél egy Questet.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
kerti008
aktív tag
Probalt valaki PS3 jatekokat jatszani Meta Quest 3-an 3D-ben ?
(elokerult a regi ps3 es 1080p-n homalyosabb volt mint amire emlekeztem egy igazi 720p-s sonyty-n. Aztan jott a gondolat hatha megy a Q3-on is)[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
gulasoft
őstag
válasz Jinxb1rd #61558 üzenetére
Azt azért te is tudod, hogy az esetek 90%-ban a kábel a ludas.
Engem állandóan buzerál az nvidia a driver updattel és mindíg meg is csinálom. Nálam ez alap, azt gondoltam, ezt mindenki megcsinálja de úgy látszik tévedtem, vagy az amd (nem tudom milyen kártyája van) lehet nem figyeli folyamatosan az updatet. Ez nem egy kocsi. Ez egy 5 éves kábeles eszköz. Én hivatalos kábelfelfüggesztőkkel két index kábelt ettem meg 2 év alatt, de azt gariban cserélték, mondjuk elég intezíven használtam, de Dani ügyes volt, és rájött, hogy a driver updatet megcsinálja, és bejött.
Ennyi, tévedtem, elismertem, Danit megdícsértem.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dr.NX
addikt
Német Amazon Prime Days:
Pico 4 + 3 játék €311 (kb. 122 ezer Ft + áfakülönbség, a szállítás ingyenes).Elfogadom a sütiket.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz gulasoft #61560 üzenetére
A te esetedben a hibás használat a ludas, nem a kábel: Felfüggesztve használod, amely így folyamatos megnövekedett ellenállással találkozik, méghozzá nem is a megerősített pontjain (headset vége). Akárcsak a telefontöltőnél, ha kábelt fogva húzza ki valaki a konnektorból. Persze hogy megtörik egy idő után.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként a Valve Index egy 5 éves technológia, ideje lenne kidobnod a következő kábeltörésnél.
We are only Stardust...
-
pmheros
őstag
Üdv!
Jött a telefonomon az értesítés, hogy a Meta Store -ban kedvezmény van.
Azonnal nézem is az ajánlatot, hogy 25% -ot ad.
Fizetésnél írom is be a WELCOME25 -öt, és szerinte lejárt (expired).
De hát most hírdeti, én pedig most használnám.Ilyenkor mi van ?
nem vagyok tökéletes
-
gulasoft
őstag
Én a primevideóra fizettem elő, akkor úgy látszik ezzel ezt is megkapom. Elég kusza, és most néztem ezzel a gaming is megy, van egy pár játék ingyenesen. Van egy 30 napos free azt bárki kipróbálhatja, de én a videók miatt fizettem elő, nem is tudtam, hogy azzal megkapom ezeket is.
-
pmheros
őstag
válasz kiskuplung #61575 üzenetére
Üdv!
Egyenlőre két vásárlásom volt. A levelezésemben tudtam a megküldött számlákat visszanézni, ott egyiknél sem jelenik meg 25% kedvezmény.
Egyenlőre semmit nem fontos (vagy sürgős) vennem, nincs rajtam a muszáj vásárolnom érzés.
Meta Store -ban szokot lenni valami olyasmi mint a Steam -en, hogy például, nyári, őszi akármilyen vásár nagyobb kedvezményekkel ?
Üdv.: pmheros
nem vagyok tökéletes
-
válasz pmheros #61577 üzenetére
Szoktak lenni akciók. Van karácsonyi vásár, Halloween, stb.
Ezeket is nézd meg, hátha találsz közte hasznosat, ami működik: [link]
Másik megoldás, hogy ide beírod, hogy melyik játék érdekelne, és valaki ad privátban kódot hozzá, hogy olcsóbb legyen. Nekem kb minden komolyabb játék megvan véve, szóval ebben tudok segíteni. Direkt linket vagy gyűjtő hozzászólást sajnos nem lehet kirakni az oldal szabályzata miatt.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
a2d2
addikt
Na ezt ne csináljátok! Egy órája chatelek az Amazonnal mert összekeveredett most a Primevideo és a Prime előfizetés. Még jó hogy ránéztem véletlenól a prime gamingre, mert hogy nem tudtam behúzni a játékokat ma. Eddig az Amazon Prime ügyfélszolgálattal chateltem de ők nem látnak rá az élő primevideo előfizetésemre. Szóval náluk folytatom
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
válasz pmheros #61577 üzenetére
De még egyszer mondom, a képeken amit küldtél qz látszik, hogy WELCOME25-t írtál, ami ezek szerint felhasználás nélkül lejárt. A kupon viszont WELCOME15-ről szól, tehát nem 25-ről,ezért nem működik. A többiek már írták, hogy amúgy 25%-ot mindenre tudsz szerezni, attól akinek megvan a játék. Írhatsz innen is akár nekem is, én is minden vackot megveszek
-
xandrush0831
junior tag
válasz xandrush0831 #61523 üzenetére
Update: valószínűleg jól értelmeztem a jogszabályt, mert miután arra hivatkoztam egy emailben, ma felhívtak hogy holnap átadják a GLS-nek az újat. Vagyishát izé...
Azt mondta felbontotta a beszállítójával, hogy ezúttal biztosra menjenek hogy jól működik. Lehet már én lettem paranoid, de a biztonság kedvéért Metától majd bekérem az első aktiválás dátumát.
Pluszban esetleg arra van valami opció eldugva valahol, hogy az eddigi total üzemidőt megtudjam, fióktól függetlenül? -
camaro79
aktív tag
válasz KRoy19 #61588 üzenetére
Van angol haverom, aki Varjo melle vett BS-t, es azota csak azt hasznalja simezesre. Feledteti a “hibait” az oled kijelzo es a kis suly. Emiatt annyira termeszetes, mintha semmi nem lenne rajtad.
Majd jobban forgatom a fejem, amit amugy is kellene, mert nem nezek rendesen korbe. -
Razor18
tag
Urak, a VR hangján javít-e bármit a HD audio driver? Vagy van egyáltalán olyan szoftver/hardver, amihez nélkülözhetetlen? Az nVidia driver telepítő Customban mindig felkínálja, én meg még sosem telepítettem. Gondoltam, most már lassan csak utánajárok, veszítek-e valamit... Alapból egy Asus Xonar DGX hangkártya van a PC-mben.
Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
junior tag
Na kérem, ezt kaptam az április végén újonan vásárolt Quest 2 helyett garanciában. Karcok, bőrdarabok, csavarhúzó nyomok. De ők csak kipróbálták a beszállítóval, hogy biztos jó-e, új a készülék.
-
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #61595 üzenetére
Korrekt. Legközelebb mond meg, hogy nem kéne 1 hónapig próbálni, bontatlanul kéred, ezt meg vegyék vissza.
Melyik ez a balfasz társaság ami nem tud egy dobozt sem kibontani?[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #61595 üzenetére
Egyébként ez az oldal mindent elárul róluk:
[link]
A várárló a jegyzőkönyv ellenében átadja a hibás terméket.
Slussz!
Semmi nincs a javítás vagy csere időről, nincs ott hogy visszakapod, nincs pénzvisszafizetés. Semmi! Ávesszük köszi!
Ja egyébként lehet nem hazudott a csávó ezen látszik, hogy megjárta angliát, meg tahitit, meg indokínát, meg délafrikát. Pénzt nem tudod visszakérni? Amazon-ról egy hát alatt itt lenne az új. (ha még van)[ Szerkesztve ]
-
xandrush0831
junior tag
válasz gulasoft #61597 üzenetére
Most beszéltem velük telefonon. Szerencsére ezt már nem tudták kimagyarázni. Beszállítóra mutogattak, de mindegy is. Visszaadják az árát.
Konzolvilágnál érdemes lehet megvenni? Amazon le van ürülve. Illetve 256-os van, de nekem nem éri meg a felárat, mert csak PC-vel használom. -
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #61598 üzenetére
Dehogy van leürülve! (mondjuk ebbe van 3 hónam gamepass, de biztos van enélkül is)
[link][ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz xandrush0831 #61598 üzenetére
De ha a németekben jobban bízol (nekem a trackingen látszott, hogy olaszból vitték németbe, és mikor oda megjött utána indították felém és vonták le az árát)
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest