Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz puhoska76 #13204 üzenetére

    Én is ezt mondtam. De nem túl jó vétel szerintem főleg ennyiért.

    Amúgy a Parrot se annyira olcsó, attól függ melyik kell 50-110 font között van a használt. Én újat vettem (lehet eBay-en találni) 145 fontért.

    Peti78:
    Ha vissza olvasol ebbe nem lehet sima fejegységet tenni. Szóval az ötleted kilőve. Amúgy eddig minden kocsimba építettem hangtechnikát szóval tudom mik az alapok de egyébként a C70 (meg így a C30/V50,S40) rádiója (legalábbis a 6cd-s) nem annyira rossz. Elég jó kis hang chip van benne.

    A 2 mélysugárzót amit akarok bele az a gyári lesz ugyanis gyárilag lehetett kérni olyan extrával. Kábelezés meg minden adott mert ott van csak az erősítője kell meg a 2 mélysugárzó. Szóval ettől nem kell tartani hogy ez szétcseszi a belteret. De amúgy van még erre a kocsira elegendő hangtompító lapom (kicsit sokat vettem az előző kocsihoz :U ) így azt is bedobhatom ha arról van szó. ;)

    Illetve hogy mi való Volvo-ba mi nem (ahogy írtad “zenehajó”) az pont nem izgat, mert magamnak csinálom. És nekem kell hogy tetszen. :) De mint említettem a cucc gyári csak az enyémbe nem kért extra.

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák