Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CYBERIA

    őstag

    válasz Voyage #1160 üzenetére

    Új családi modell a Volvótól

    (#1156) blint63: Attól még, hogy nem kocka Volvókat csinálnak, szerintem nem feltétlenül ez az XC60/S60 vonal ez egyetlen lehetséges út. Úgy vélem, hogy a BMW-nél szép lassan kezdenek leszokni a Bangle stílusól, remélhetőleg Mattin (aki nem svéd, már ha rá gondoltál) távozásával hasonlóan tesz a Volvo is.

    (#1157) Sipi16: a régi platformra nem épül sem Mondeo, sem Mazda. Legalábbis én úgy tudom. A jelenlegi platformra építenek Mondeót, de az a mostani S80-nal mutatkozott be, tehát inkább a többi kocsi örökölte a Volvótól, és nem fordítva.

    (#1159) blint63: „De nem is szeretem a mikrómat, mobilomat, hűtőmet...”
    Hát ez az. Pár ezer Forintos vacakoknál (bár egyáltalán nem örülök neki, hogy kínai, taiwani, koreai stb.) nem annyira érdekes, mint egy több milliót elérő, esetleg tíz millió Forintot is meghaladó autónál.

    „Az önkormányzat egy kis városi úton úgy képzelte el a forgalom-lassítást...”
    Az egy finom megoldás volt.

    (#1160) Voyage: „Na ja, csak ne feledd, hogy egész eu-ban él 700millió ember, és egyedül kínában több, mint 1 milliárd.”
    Kár lenne pusztán gazdasági érdekekből a kezükre játszani. Ha ezt megjátssza a Ford, akkor nálam kb. a legalján fog elhelyezkedni a gyártók ranglistáján, gyárthatnak onnantól fogva bármilyen jó autót. Egy márkát az én szememben nem csak, az minősít hogy milyen autót gyárt, hanem többek között az üzletpolitikája.
    (ezért pl. eleve kizát, hogy intel processzort használjak)
    A britek eljátszották az autóiparukat, nem is tartom nagyra őket, egyáltalán.

    APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

Új hozzászólás Aktív témák