Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi, hogy írtál.
Upgrade volt. Korábban ugyanezzel a Mac-kel végigjártam a Snow Leo → Lion → Mountain Lion utat, mindig csak upgrade-elve, de ilyet sosem tapasztaltam. Most ha pár napig bekapcsolva marad a Mac (úgy értem, hogy csak sleep-be megy, amikor nem használom), néhány nap múlva már olyan, mint valami ócska Windows-os gép, swappel (legalábbis veszettül tekeri a vinyót), strandlabdázik...
RAM 8GB, annak elégnek kellene lennie. Jogjavítás, lemezellenőrzés megvolt, kb. 100GB szabad hely van a lemezen.
Semmilyen program vagy eszköz nem került rá... Nem értem.
Valószínűleg valamelyik hétvégén clean install lesz a dologból, de ezt el szerettem volna kerülni."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest