Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iceman007

    aktív tag

    válasz Citroware #39578 üzenetére

    Röviden és tömören irreaális elvárásaid vannak, ha lenne ilyen játék mindenki azt tolná. A mai komolyabb szimulátorok iRacing, rFactor2 és talán még az Assetto Corsa és a RaceRoom is ide sorolható, nem nagyon foglalkoznak az AI-val (kivéve talán az AC Competizione, de ott ugye csak GT3 és GT4 van), mert ezeknek a lényege az online versenyzés, az hogy valós időben egymás ellen mehetnek az emberek. A karrier mód amit keresel az talán a Project CARS 2-ben van meg, de ott meg az a tapasztalat amit te is írtál, hogy mondjuk 90%-os nehézségen az egyik szériában lekörözöd őket, a másikban meg rommá vernek...
    Az Automobilista 2 egy rFactor és Project CARS 2 fúzió kb.
    A Codemasters játékoknál még szintén jó eséllyel lehet meg az amire vágysz, de cserébe nem kapod meg a legrealisztikusabb vezetési élményt.
    Tömören és röviden összefoglalva, komoly szimulátornál nem fogsz kapni olyan karrier módot amire vágysz és nem lesz csilivili a játék sem.

    Azért, hogyha ezek közül a játékok közül semelyik sem győzött meg akkor nekem megfordult a fejemben, hogy valami nagyon nincs jól van beállítva a kormánynál. Tudnál küldeni mondjuk egy Assettos kormánybeállítás screenshotot?

    :R

Új hozzászólás Aktív témák