Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz chess001 #37476 üzenetére

    Mesélj még légyszíves a képességeimről és a tapasztalatomról a kormányok és a versenyautók terén... :)

    Teljesen feleslegesen húzod fel magad, itt mindenki csak segíteni szeretne. És ez abból is áll, hogy figyelmeztetünk mindenkit előre, hogy ne menjen be abba a zsákutcába ahol mások már jártak.

    De Isten ments hogy a szárnyaló képzeleted és hihetetlen kézügyességeddel párosuló kreativitásod útjába álljak, csináld csak nyugodtan!

    Azt már csak csöndben kérdezem meg, hogyha az “okosított” ti-dben versenykormány van (erre cserél mindenki első lépésben, mert ott van valódi értelme az alcantarának) akkor az edzés gyanánt használt szimulátorodba miért akarsz egy másik méretű és fogású perecet? És ne gyere azzal hogy az van otthon, mert aki fél milla fölötti szettet tervez annál ez nem lehet szempont...

    Részemről utoljára: vedd meg azt a DD-t amivel úgy érzed több leszel, tegyél rá egy Podium HUB-ot (nem véletlenül olyan a csatlakozása mint a valódi versenyautók gyorscsatlakozója) és arra bármilyen szabványos versenykormány rámegy. (Hozzáteszem FIA homológ kormányból én még nem láttam 350mm-él nagyobbat, de mindig tanul az ember)

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák