- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz Vektast #37097 üzenetére
Amikor én vettem, 139 EUR volt a T150 RS, és majdnem 200 EUR a g29. Minden az ártól függ, azonos áron lehet, hogy én is a Logitech kormányt vettem volna.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
nagyúr
Amilyen "változások" vannak a kormányban, akkor is egy G25 az alapja, nem sok mindenben tud többet... Számomra. Az Xbox meg a ps4 kompatibilitás sem hoz lázba, mert pc-n játszom only. A marketing dumát meg tudni kell köríteni és eladni. Nem vagyok rá vevő. Majd a fana szett. Az igen, az tud majd valamit.
Amúgy 25-e után rendelem is az első adag hardvert... Pedálsor, brake kit, dumper kit."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ForRedGlory
félisten
Na jó, én asszem upgradelek a Fanatecről erre az új Logitechre. Nagyon bejön.
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #37105 üzenetére
Az inkább downgrade lenne
Ha nem tudnám hogy csak iróniából írod már be is jelentkeznék a V3-ra, de ha esetleg meggondolnád magad és elcsábulnál a Logitech-re...Sub-ZeRo: G25-öt nem próbáltam de anno azért annak volt neve, a G27-et viszont én is imádtam. Tehát régen nem voltak ezek rosszak csak ugye azóta a Fanatec érdemben fejlesztett a Logitech meg marketing bullshittel. A G29 pl már nem jött be, de ugye ott már erősen hajaztam én is a Fanatec felé. Viszont mi rossz példák vagyunk (kockák), egy átlag játékosnak meg a Fanatec az elképzelhetetlen kategória és arra a kis kikapcsolódásra amire használja tökéletes a Logitech vagy épp a Thrustmaster.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
iceman007
aktív tag
válasz ForRedGlory #37105 üzenetére
Majd szólj már ha eladod a cuccokat
-
Neck
veterán
"Viszont mi rossz példák vagyunk (kockák), egy átlag játékosnak meg a Fanatec az elképzelhetetlen kategória és arra a kis kikapcsolódásra amire használja tökéletes a Logitech vagy épp a Thrustmaster."
Ezzel nem értek egyet. Az a kategória, amit te itt leírsz, az a 10-30 ezer forintos. Ennek fényében az új Logitech kormány ugyanúgy "elképzelhetetlen" kategória - de még a T300 is.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
GalaHU
őstag
Tényleg létezik ez a kategória, és amikor beesnek ide a fórumra kínunkban maximum egy használt DFGT-t tudunk nekik ajánlani. Sajnos be kell látni, hogy kormányt használni zsebbenyúlós történet, nincs mit tenni. De ha "mi" nem lennénk akkor fejlesztések sem lennének.
Most kicsit rákerestem az olcsóbb kormányokra, a HORI-val van valakinek tapasztalata? A leírás alapján nem egy nagy eresztés, de hátha...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
snecy20
nagyúr
válasz GalaHU #37110 üzenetére
Mint sok más terméknél, a kormányoknál is az ár egyenes arányban áll a minőséggel - legtöbbször. Pl. nem véletlenül lehet eltapsolni akár 1m ft-ot is egy teljes felszerelésre.
Én már most ~600k-nál tartok, pedig csak a G29 utódját akartam megtalálni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz GalaHU #37113 üzenetére
Egyetértek, ha nem erre akkor valami másra amúgyis kiszórná az ember a nem kevés pénzeket. Elinni, elcigizni, meg elnyaralgatni is el lehet ilyen volumenű pénzeket, de nálam ezek nem érnek fel egy jól összerakott sim-es setuppal, amit kedvező esetben akár 8-10 évig is használhatsz. (vagy még tovább)
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Vektast
aktív tag
Pneumatikus üléseket nézett már valaki? Hogyért vannak? Melyikek a jó ár-érték arányúak?
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Neck
veterán
válasz GalaHU #37114 üzenetére
Review: https://www.youtube.com/watch?v=tpuLURYr8Ow
A pedál nagyon gagyi, de a kormány sem ér ennyit
[ Szerkesztve ]
-
AquaSkyHi
újonc
Na jelentkezem megint, ezzel a hibával: [link]
PC-n letöröltem minden logitech drivert, registry-ből meg mindenhonnan, újraraktam csak az LGS-t, de nem is a PC a lényeg mert PS4-en használom, ott meg plug&play
Aki G29-et használ PS4-en és van Codemasters-es játéka [DiRT 1-2, F1, Grid] körülirná hogyan működik nála a kormány? menüben van ellenállása a kormánynak? Talán ez egyszerűbb megoldás.
Azóta van egy Project Cars 2-m, ott van a menüben ellenállás meg visszadobja középre a kormányt, [Viszont néha kikapcsol menüben az FFB de játék közben visszaáll]
Köszi a Válaszokat!
-
kozmy
őstag
Sziasztok!
Egy saját szubiektivitás az új Logi ( baba csörgő) érkezésével kapcsán, hogy ugyan az a technika, teknológia van bele rakva mint a G27-29-be, ami 10 éves. De 100%-ban akkor tudok meg ha kezembe kapok egyet amit rommá tudok szedni, és lessz összehasonlításom.Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
biker
nagyúr
Ha valakinek még nem lenne meg rég, akkor 75% akciós a Dirt Rally 2.0 game of the year edition (season 1-2-3-4+flat out pack) és az F1 2019 (+ Legends edition) steamen
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Joccc07 #37123 üzenetére
Interesting, do you have any specific recommendations?
Glad you asked. We're excited about all the deals we offer, but Humble Choice is a favorite. For only €17.99/month, you get over €180 in total value.Meg
But there has to be a catch, right?
No catch! The game is yours to keep and play forever. Just be sure to redeem your free game before the expiration time.Most akkor free forever vagy kell szerezni/venni redeem kódot?
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Joccc07
addikt
Végigmész a lépéseken majd az emailben kapsz egy linket. Arra rákattintasz, legörgetsz és ott lesz a kód. Azt pedig steamen beaktiválod és kész is. Azt hogy regisztráció szükséges-e azt nem tudom. Már 1000 éve regisztráltam.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
M_AND_Ms
veterán
Nem kell.
Van a Humblenak egy havidíjas ajánlata is, ahol havonta kapsz akciókat, stb.
De ez nem az. Kell egy sima Humble regisztráció, meg feliratkozás a hírlevélre. "megvedszed" a most ingyenes játékot, kapsz egy Steam kódot, amit beváltasz a Steamen és a játék mindig ott lesz a Steam könyvtáradban.
Régóta mennek így ingyenes játékok (vagy gusztustalanul olcsó, 1 dolláros csomagok) a Humble-n. Érdemes a hírlevelüket folyamatosan figyelni,Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
-
biker
nagyúr
válasz M_AND_Ms #37126 üzenetére
Ok, de én sok éve vettem macre bundlehunton csomagban hasonlókat, mindről kiderült utólag, nem frissül mondjuk, vagy egy évre szól, vagy nem költoztethető más gépre, stb
A redeem szó értelme nem okoz gondot, a get redeem code már igen, mert honnan szerzem meg? Apple világban lehet venni kódokat amit fe tudsz használni storeban, arra asszociáltam. Nem volt egyértelmű hogy tőlük kapok vagy be kell szerezzem akárhogy.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
M_AND_Ms
veterán
Apple világ! Ahol a fizetési lehetőséget is eladják fizetős extrának. Felejtsd el!
OFF
Amúgy ajánlom, az Epic Bundle oldalt ill annak Facebook oldalát. Onnan mindig jönnek az ehhez hasonló megbízható ingyenes ill olcsó csomagos ajánlatok.
ON
Kb egy éve pakoltam be így, ingyért a Dirt Rally-t, ami minap meg épp 1 dollárért volt.elérhető. De a mostani teljes extrás Dirt Rally 2 ajánlat a Steamen is kötelező. Én is behúztam.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
biker
nagyúr
válasz pokmky #37130 üzenetére
Hát ahogy korábban jeleztem, és a kolléga már érti mire célzok, símán el lehet nyomni "apple világban" hogy ingyen van, aztán rájössz hogy egy évig, vagy akármeddig, és utána valamiért cserébe kapsz kódot, amit beváltasz.
Nem egy bundlehuntos ajánlatban volt ilyen. hogy 49$ 27 app ami x-ezer lenne, aztán mikor jönnek a licenc kulcsok, kiderül hogy pl lifetime free, de frissíteni nem lehet, vagy parallels ami 4$ volt 79$ helyett, arra nem volt érvényes az éves megújítás 49$-ért, csak teljes verzióval lehetett frissíteni.
Valahol mindig keresem emiatt az átverést.---
Dirt 2.0, még csak ismerkedek, de ez valami brutál jó, és jól is van optimalizálva. Nagyságrenddel jobb a grafika, és alig 10%-al kisebb fps-el fut ugyanazon a gépen, azonos beállítások mellett. Megérte.
Eddig azért nem vettem meg, mert az is "vedd meg", aztán ott a sok kis dlc 4-5€/db áron.(átfutott előttem kb 150méterre egy szarvas vagy őz az úton a játékban, leesett az állam. Ugye azért olyan vicc nincs benne hogy elütöm és b...tom a versenyt? )
-
pokmky
tag
Én Apple világot használok és nem nagyon értem honnan szeditek ezt a baromságot, de ahogy gondoljátok.
Hogy nem tudod megkülönböztetni a 4 dolláros csak arra a verzióra érvényes vásárlást az 50 dolláros élettartamig frissíthetőséggel, csak a te szegénységi bizonyítványod.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz pokmky #37134 üzenetére
nekem viszont nincs szövegértési problémám mint neked.
Mert a jelek szerint nem értetted meg amit írtam, de nem is érdekel.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
M_AND_Ms
veterán
Mivel, most komolyodom meg a szimulátorozás világában, ezért elsőnek virágboltból vettem Dirt Rally 2-t, de ez a mostani akció tényleg olyan, hogy valóban pofátlannság nem megvenni különösen akkor, amikor tényleg tetszik tényleg benne van a hosszútávú játszhatóság és emellett 100ezret nyugodtan kicsengetek a belépőszintű hardverre. Akkor ez a tizenpár euró, tényleg aprópénz.
Ami zavar, hogy ha már felismeri, hogy T150-es a kormány, akkor miért nem a tényleges jelekkel és feliratokkal hivatkozik a gombokra? Az, hogy 6-os, meg 1-es, 2-es gomb nem mond semmit
Érdekes, hogy az F1 szépen kijelzi.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
biker
nagyúr
válasz M_AND_Ms #37136 üzenetére
ahogy nézem, az játék programozó kedv függő. Van ahol a g29-re is 1-25 gombokat ír meg van ahol kiírja a gombok nevét.
Az F1 2019-et visszadtam, nagyon hülye a menüje, megtartom az ingyen 2018-at, az se egyszerű, minden induláskor hisztizik és be akarja állítani a controllert is, de mindegy.Viszont a Dirt 2.0 az mindent visz. nem tudom elindítom-e még az elődjét
Mondjuk abban jobban bejött hogy a műhelyben elmentett mások setupjait be lehetett tölteni, itt erre ahogy nézem nincs mód. De minden másban veri.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
snecy20
nagyúr
Fanatec ClubSport Universal Hub-hoz honnan lenne érdemes 100%-ig kompatibilis kormánykereket nézni - viszonylag olcsón?
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
RubbishBin
senior tag
DFGT - ha használja még egyáltalán valaki rajtam kívül - csak nálam kattant be mostanság? Eddig "csak" nem bootolt be a gépem ha csatlakoztatva volt, most már automatikus javítást indít a Win minden alkalommal. Tudom, húzzam ki, de kényelmetlen mindig kihúzgálni a gépházat.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
nagyúr
válasz snecy20 #37139 üzenetére
Én ebayről rendeltem egyet. OMP, vagy hamísított omp nem tudom. Nem igazi autóba megy.
25k-ba állt meg azt hiszem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
biker
nagyúr
Két napja újratelepítettem a G29 driverét, mert valóban fent volt a logitech gaming software s a G-HUB is, és csináltak hülyeségeket, régen a gaming software mutatta a kormányt, most nem profilokat viszont felhozta...
Most a legfrissebb G-HUB van fent csak. Ez viszont nem úgy indul kalibrálással, mint a régi
Eddig elforog jobbra koppig, elforog balra koppig, beáll középre volt a menet
Most elforog jobbra koppig, elforog balra koppig, majd jobbra 90fok csak, nem középig
Ez normális? Egyébként minden rendben játék közben.
(ja meg az F1 2018 szereti bekapcsolva felejteni a LED kijelzőt utolsó állásban ahol kiléptem a játékból, és az addig úgy világít amíg másik program nem kér mást tőle.)
A g-hub kezeli a kormány profilokat, F1-ben 390fok máshol 900fok, ezzel sincs gond, csak a kalibrálás lett fura.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
GalaHU
őstag
válasz snecy20 #37144 üzenetére
Ez egy "mélyagyas" vagy tölcsérkormány, kinek hogy tetszik. Alapvetően arra szolgál hogy a kormányoszlop módosítása nélkül is közelebb kerüljön a kormánykerék a fahrerhez.
Szimezésnél (pláne egy cockpitben) ez nem szempont, ott könnyedén tudod állítani a pozíciót, ellenben a 90 (!) mm mélysége miatt minden agyon lévő vezérlőegység (váltófül, gombok, stb) jóval távolabb kerül, sokat kell faragni hozzá (új váltófül, stb) hogy ugyanazt a kényelmet hozza mint a sík kivitel.
Olcsóbb és praktikusabb egy sík verziót keresni belőle...
Neked a "tesója" kell: https://race-shop.hu/kormanyok/4867-3-kullos-mubor-kormany-races-strada350mmmelyseg-nelkul.html
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
snecy20
nagyúr
válasz GalaHU #37146 üzenetére
Értem.
A 350mm-től egy kicsit fosok, mert nem vagyok egy 2 méteres, és túl széles vállú ember, szim-ezéshez nekem nagyon a 330-as átmérő tűnik a max. tolerálható méretnek, de majd még meglátom, ilyesmi árban mindenképp jó lenne 1-2 tartalék kormánykerék.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Neck
veterán
Azt tudja valaki esetleg, hogy T150-et lehetne moddolni úgy, hogy egy másik perecet rakjak rá?
A neten találtam olyan videót, ahol a fickó cserélte a perecet. Itt csinált már ilyet valaki?
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
nekem az F1 2018 / 2019 is számokat ír, pedig T300 base + F1 perec... röhej
"Az F1 2019-et visszadtam, nagyon hülye a menüje," ?? Minden f1 játék menüje "hülye", mert elég komplex a rengeteg állíthatóság miatt...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest