Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iceman007

    aktív tag

    Hello ismét!

    A G29 kaland tovább folytatódik... remélem most is segítetek :)

    Március végén kaptam egy G29-es kormányt, de első kipróbálás után az alábbi hangokat adta, valamint a piros tekerő kapcsoló egy tekerésre két értéket ugrott: https://www.youtube.com/watch?v=hXwi-UiwRvc
    Ezért visszaküldtem garanciába, majd két hét múlva visszajött a kormány, de hozzá sem nyúltak valószínűleg, mert minden ugyan olyan rossz volt. Írtam nekik egy komolyabb hangvételű panaszlevelet. Az volt a válasz, hogy küldjem vissza és kivizsgálják. Visszaküldtem, az RMA honlapján láttam státusznak, hogy csere. Tökre megörültem, gondoltam király minden fasza lesz a vadi új kormánnyal. Előző hét szerdán vissza is jött. Kibontottam az original dobozból, felraktam a cockpitre és bár a kattogó hang még mindig meg volt, de csak egészen minimális mértékben. A tekerő kapcsoló úgyan úgy két értéket ugrott egy tekerésre, szóval ezt be kellett tudjam típushibának. Egyébként a perec bőrözése valami elképesztően ocsmány, hézagos, de ezzel még együtt tudtam volna élni.
    Ha másnap nem kezdte volna el random újrakalibrálgatni magát véletlenszerűen. Nem tudom, hogy a G29 kalibrációjának, hogy kéne működnie. Előző kormányom egy G25 volt, ott a folyamat úgy nézett ki, hogy USB-be folyamatosan be volt dugva csak a tápkábelt húztam ki és dugtam be. Tehát elindítottam a gépet bedugtam a kormányt, egyszer bekalibrálta és kész. Miután kikapcsoltam a gépet hiába hagytam bedugva a tápot nem kalibrálgatott. Feltételezem a G29-nek is így kéne működnie. Ehelyett a G29 mindig kalibrál, ha ki van kapcsolva a gép - ilyenkor sípoló hang is jön a kormányból miközben kalibrál - ha nem. Majdnem az egész hétvégét rászántam, hogy megoldjam a problémát. Driverek teljes legyalulása, legfrissebb fel, más USB portok kipróbálása, tápkábelek kicserélése, másik konnektorba csatlakoztatás, hosszabbító csere hátha, de semmi nem segített. Majd egyszer csak észrevettem, hogy a kalibrálás mégsem olyan random, akkor csinálja, ha a lakásban az elektromos hálózatban valami változás történik, pl: új fogyasztó bedugása vagy kihúzása a konnektorból, lámpa fel-, lekapcsolása.
    Szerintetek mi okozhatja a problémát? Meghalt a vezérlésben valami? Szeretném megint legariztatni (harmadszorra.....), de félek, hogy ők nem fogját tudni reprodukálni a hibát...

    Mindenzt azért is írtam le ilyen hosszan, hogy aki kormányvásárláson gondolkodik, ne a G29-et válassza. Ez már nem a régi G25 minőség, hogy 11 évet! kibír és szerintem már a customer support sem a régi. Jelen helyzetben szívesebben szenvednék egy Thrustmaster T300 gariztatásával, mint ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák