Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Pocok

    őstag

    válasz Asbee #36604 üzenetére

    Lauda, Asbee:

    Nyilván ha többet tesztelnek több a fertőzött.

    A bajom ott van az álláspontotokkal, hogy nem rendszerbe vizsgáljátok a jelenségeket. Össze akarjátok hasonlítani a két helyzetet, amikor teljesen más a kettő.

    Milyen hasonlóság van a tél, kora tavasz és most nyár vége ősz elejei állapot között:

    Mindkét esetben a nyaralási időszakkal kezdődött Európában a fertőzési szám növekedése. Gyakorlatilag a sí szezon miatt robbant be több helyen, most is az látszik, hogy a nyaralási szezon végeztével kezd nőni az esetszám.

    A nyaralások nagy része az augusztusi szabadságolások alatt van nagy részben, amúgy is az a főszezon. Nyilván ahogy vége ennek és hazatérnek az embernek hazahurcolják és terjed ez ok-okozati összefüggés. Mivel most jön a suli időszak, ami egybe esik a főszezon végével mikor máskor nőne az esetszám?

    Ami különbözik a két időszak között:

    Mivel tavasszal karatén volt és szigorú intézkedések, a tesztelésnek nem volt olyan jelentősége mint most. Jelenleg OV tesz egy próbát, hogy szinte minimális (tavaszhoz mérten) védekezés mellett mit lehet ebből kihozni.
    Igen több az esetszám a tesztelés miatt, de ebben a helyzetben kulcsfontosságú tudni milyen számokkal vágunk neki az ősznek és a télnek.

    [ Szerkesztve ]

    Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

Új hozzászólás Aktív témák