Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz radi8tor #115939 üzenetére

    A vakcina már rég nem megoldás, a járvány leküzdésére, akármennyire is ezt hangoztatják, ez ennyire egyszerű... Csak van sok 1 bites(nem konteósokról van szó), aki általánosban sem, meg felnőtt korára sem tud számolni, és kész...(alig várja a 4.-5. stb booster-t a marhája)
    Tegnap Szlávik elvtárs megmondta a tutit: Azé' KELL oltatni az 5-11 éves korosztályt(meg a 12+), mert a vén MARHÁK nem oltatják magukat... Gratula, ez tényleg egy komoly indok...
    És az a baj, hogy ilyen indok miatt, DEC 5.-én (addigra simán engedélyezik itthon is) már viszik a kicsiket telepumpálni ezzel a xarral... :W
    Sok értelmes embernél is elgurult a gyógyszer... (gyógyszer/vakcina mellékhatás adatbázist (CDC írta elő, csak önkéntes alapon, 1% bejelentés volt összesen a mellékhatásokról, pár hónapja kötelezővé tették sok országban, egyből zúdultak az adatok a lehetséges mellékhatásokról), mit csinált az EU? TITKOSÍTOTTA ( na vajon miért...)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák