Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    Megtörtént nálam a mobil (otthon elvégzett) mintavétel. Előzetesen kerestek telefonon, mikor jönnek, előtte legalább 4 órával nem lehet enni, inni, vagy fogat mosni sem. A bejelentett időpont előtt ideértek. A mintavétel gyors volt és profi, a védőruha és az eljárás a kínai kézikönyv eljárásrendjét követte. Eredmény 3 munkanapon belül várható, a vizsgálatot kérő háziorvost értesítik róla, nem a beteget.

    Úgy tűnik, elkezdik felhasználni a napokban érkezett 100.000 db tesztet azokon is, akik akut tüneteket mutatnak, de nem súlyos az állapotuk. Azt hiszem, ez számottevő előrelépés.

    Nálam az első, gyenge tünetek márc. 12-én (pont két hete) jelentkeztek, komolyabban köhögni egy nappal később kezdtem, a láz 14.-én jött. Kb. 4 nappal ezelőtt lassan javulni kezdtem, és most már sokkal jobban vagyok. Kiderül, hogy tényleg korona volt-e, vagy csak valamilyen szokatlan baci. Őszintén szólva abban reménykedem, hogy pozitív lesz a teszt, mert az azt jelentené, hogy különösebb gond nélkül átment rajtam.

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák