- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Nem sokon mulott hogy Robben leepuljon egy idore!
Szczęsny -
Integra
titán
válasz lacy86 #38451 üzenetére
nem volt ez sem szándékos, sen nyújtott, látszik, hogy húzza össze magát és a lábát is vissza. az meg hogy üvegláb utána ugyanúgy rohant mint a güzü, alátámasztja. szerencsétlen volt, rohadt jó volt a passz és a kapus meg el is késett rendesen.
érdekes volt, hogy pont beckenbauer akadt ki, hogy ezért a sárga jogos, de pirosat nem szabadott volna és, hogy ezzel belenyúlt a meccsbe.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szentes711
tag
FORZA JUVE!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Rypejakten
addikt
hiába egy nagy fos a meccs, azért örömmel tölt el, hogy Köteles Laci ott áll a Genk kapujában az Anzsi ellen.
Osvaldo góól (link)
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
A Dnipro remek volt, az utolsó percekben akár a továbbjutás is eldőlhetett volna. Az Odessza jó volt, lehetett volna nyerni. A Kijevet sajnálom, de itt azért a semleges pálya sokat rontott az esélyeiken.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sztbeni #38458 üzenetére
Hát még gyenge játékkal is simán nyerhetett volna a Spurs, ha nem akkora balfaszok. A tizi előtti esetet nem láttam lassítva, jogos volt? Durva Soldado mit hagyott ki megint, Ade mellett kell játszatni. Mikor Eriksen bejött olyan volt, mintha egy másik világból jött volna ide, egy olyan világból ahol tudnak focizni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sztbeni
őstag
A Sahtarosok fekete karszalaggal játszanak. Respect!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Sztbeni #38460 üzenetére
Mindegy, nem sajnálom az ukránoktól a győzelmet. Talán egy kis örömöt sikerült ezzel okozni nekik ha egyáltalán láthatták( nem tudom az állapotokat, hogy internet, TV stb. van-e)
#38462: A Spurs is azzal játszott, nem tudom azért-e.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
fasza kis meccs eddig a swans-nápoly
-
Sztbeni
őstag
Ez a Ludogorec az év meglepetése
-
DeathAdder
veterán
Hát a Swansea eddig iskolázza a Nápolyt
Milan-At.Madrid szagú a meccs
-
pohár
félisten
Soriano mit lőtt, aztarohadéletbe
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
no, most már minden adott, hogy a lazio a kihagyott tizi után most 10 ember ellen mutasson valamit.
-
Tibiajax
nagyúr
az Ajax ma este kifejezetten erős és életveszélyes
-
Ps Vita
őstag
Rég láttam Quaresma-t,szép gólt akasztott
-
7600 GS
addikt
Ajaxos csávót ilyen rátartásért miért nem állítják ki a vérbe?
-
gyuromoj
veterán
Április 16-án, 21:30-kor kerül megrendezésre a Király-kupa-döntő a Mestallában!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szab.tam
nagyúr
ha valak ivéletlenül megy le szomathelyre szombaton.
vagy ismer olyat.
vagy tudja, melyik közösségben elérhető, aki megy le...fradi szögletnél kéretik letérdelve a rigmust:
(tuti behallatszik majd a tv-be, mert olyan kevesen lesznek)
devecseri, devecseri, hej, hej!(sp2-n baromi jó kis rio open tenisz élő meccsek mennek!)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
-
nagyúr
Most volt Nagykátán a hallássérültek futsal EB selejtezője (a magyar csoport).
Belinkelem hátha valakit érdekelnek a gólok: [link]
Sajnos a mieink nem jutottak ki, 3. helyen végeztek (első kettő ment a Bulgáriában tartandó EB-re). Csapattársam is játszik a válogatottban, pár gólt lőtt is.Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #38483 üzenetére
Klasszisokkal jobban bánik a labdával, mint a Biszem baszom sztárjai..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
Nick Powell. Elég jól teljesít kölcsönben a Wigannél, kíváncsi leszek be tud e épülni a MU-ba.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
nagyúr
-
pohár
félisten
Balo tud élni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
sp1 bl magazinban az előbb volt béla.
gyerekkore óta a real a kedvence.
majd heves altáji nyelvcsapások közepedte előadta az alázatosat, és hogy milyen rendes hozzá cr, sokat tanul tőle. (csak nehogy neki is legyen egy hisztis tinikorszaka az első megjövéskor, ami a menopausáig tart majd...)***
kezdődik a honi foci.
még csak a hervadt ligakupa.
fradi új edzője is bemutatkozik itthon. (hirtelen azt sem tudom, hogy hívják...)
kíváncsi vagyok, fognak-e majd "ricardoi"-zni a nézőtéren.***
debreceni stadion egész jól áll. már a székeket pakolják.
de a 20k-s férőhelyet oda még én is túlzásnak találom. ott max. akkor leszenk annyian, ha bevezetik a nyilvános kivégzést..***
***(#38493) Integra
tényleg: mekkora volt a sb-on az amcsi csávó tv-je? volt 50-es? mert nagyon aggódtál.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Integra
titán
válasz szab.tam #38495 üzenetére
valami samsung 65 inches lcd led tv volt, szóval pénze van, de sokat nem értett a technikához, mert ennyiért egy ugyanekkora panasonic csúcs plazma kellett volna ott álljon.. na mindegy.
ráadásul a saját amerikából magával hozott slingboxát használja hozzá, ami persze európában használhatatlan csúcsforgalom idején (szerintem rendszeresen szakad neki, hiába mondta, hogy csak superbowl idején ilyen, nem hiszem el), ezért folyamatosan szakadt és még a legtöbbször sd (!!!) adásnál is rosszabb volt..
amúgy azt vicces volt tapasztalni, hogy ahogy egyre többen kapcsolták ki az adást, mert tudták, hogy a seattle nyerni fog, úgy lett jobb valamivel a stream és szakadt meg kevesebbszer és a végén már sd-ben is tudtuk nézni usa-ban biztos jó a stream adás saját gerincen, de én soha nem cserélném le a műholdas rendszerem rá, ennél nincsen jobb mai napig.
rendesen kényelmetlen volt neki a végére, remélem égett is rendesen, mormolta a texasi angolt a broncos spaija alatt, de nem nagyon mert káromkodni.. én meg magamban őrjöngtem, ahogy valszeg mindenki más is úgyhogy kiittuk a piájából. amúgy brutál fasza kecót bérel, havi 2e euró tuti van, de expat fizuból futja is rá. rendes pali, nagyon jófej és a felesége is, és tényleg ismerkedés és vendégszeretet vezérelte, de mondtuk neki, hogy legközelebb hozzánk jössz superbowlt vagy bármi komolyabb amerikai sporteseményt nézni ha jót akarsz
most jön a vb, nem nagyon érdekli őket, mondtuk nem baj, jöttök velünk meccset nézni, megszeretitek, aztán mire visszamentek usa-ba, addigra soccerbuziklesztek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
So starten wir gegen Borussia Dortmund:
Adler
Westermann, Rajkovic, Djourou, Jansen
Rincon, Badelj
Jiracek, Arslan, Calhanoglu
Lasoggaahogy látom, slomka bátyó mégsem dobta ki westermann-t a padra, pedig hét közepén robbant a hír. na majd most saját bőrén megtapasztalja a "mestert" munkában
-
viharhozo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest