- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz szab.tam #38495 üzenetére
valami samsung 65 inches lcd led tv volt, szóval pénze van, de sokat nem értett a technikához, mert ennyiért egy ugyanekkora panasonic csúcs plazma kellett volna ott álljon.. na mindegy.
ráadásul a saját amerikából magával hozott slingboxát használja hozzá, ami persze európában használhatatlan csúcsforgalom idején (szerintem rendszeresen szakad neki, hiába mondta, hogy csak superbowl idején ilyen, nem hiszem el), ezért folyamatosan szakadt és még a legtöbbször sd (!!!) adásnál is rosszabb volt..
amúgy azt vicces volt tapasztalni, hogy ahogy egyre többen kapcsolták ki az adást, mert tudták, hogy a seattle nyerni fog, úgy lett jobb valamivel a stream és szakadt meg kevesebbszer és a végén már sd-ben is tudtuk nézni usa-ban biztos jó a stream adás saját gerincen, de én soha nem cserélném le a műholdas rendszerem rá, ennél nincsen jobb mai napig.
rendesen kényelmetlen volt neki a végére, remélem égett is rendesen, mormolta a texasi angolt a broncos spaija alatt, de nem nagyon mert káromkodni.. én meg magamban őrjöngtem, ahogy valszeg mindenki más is úgyhogy kiittuk a piájából. amúgy brutál fasza kecót bérel, havi 2e euró tuti van, de expat fizuból futja is rá. rendes pali, nagyon jófej és a felesége is, és tényleg ismerkedés és vendégszeretet vezérelte, de mondtuk neki, hogy legközelebb hozzánk jössz superbowlt vagy bármi komolyabb amerikai sporteseményt nézni ha jót akarsz
most jön a vb, nem nagyon érdekli őket, mondtuk nem baj, jöttök velünk meccset nézni, megszeretitek, aztán mire visszamentek usa-ba, addigra soccerbuziklesztek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest