- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #168650 üzenetére
De rohadt boldog vagyok, hogy nem került a Madridhoz ez a remek edző!
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #168651 üzenetére
Voltak ilyen sorsszerű dolgok Jó nekünk Ancelotti
Apropó... sorsszerű dolgok... Mbappé, mindenes, menedzser, tulajdonosnak egyre hepibb lehet a dolga Párizsban
Videó: Mbappé nekisétált Messinek – a szurkolók tiszteletlenségről beszélnek
Lesznek itt még nagy ölelkezések, stb a 11-es rúgások előtt is
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #168652 üzenetére
Semmi extra nem történik, csak a kinyalt luka kihozza belőle az igazi énjét, ezután már hatványozottan szerencsés, hogy nem került Madridba, de valszeg ha oda is kerül, az nem ez az énje lenne, sebaj, be ne tegye a lábát többet, csak szopni a csapatával.
-
DeathAdder
veterán
pedig nincs nagy különbség köztük, low blockot meg tudják szervezni a többi meg egyénfüggő, nyilván ehhez játékosállomány is kell, ami híján azért ki tud derülni hogy meztelen a király
ancsa is megbukott az evertonban, nápolyiban is nagyobb potenciál volt
__
amúgy meg-e mondtam hogy a madrid járt jól azzal hogy bappé maradt
kár volt itt remegni hogy nem jött az újabb csillivilli szupersztár -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #168654 üzenetére
Azért jó csatár ő, csak most már maga is elhiszi, hogy Ő a legjobb, Ő a legértékesebb, és Ő a csapat, na ez Madridban nem pálya, teljesen elrontották ezt a gyereket Párizsban az olajos mindenséggel.
[ Szerkesztve ]
-
everest140
tag
Vicces, már évekkel ezelőtt is mindig azon vesztek össze a PSG-nél, hogy ki rúgja a 11-est.
Nyernek 5-2 -re és utána duzzognak, még 1 ilyen csapat nincs. -
Soulfly842
addikt
válasz everest140 #168656 üzenetére
David Luiz mondta ki anno az örökéltű' tutit:
Van, akinek top játékosként, vagy klasszisként, jó ez haknizgatni, de a legtöbben, azért nem karrierjük csúcsán, vagy fiatalon a nagy lehetőségek kapujában teszik ezt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valakiknek a kézfogást sem sikerült összeveszés nélkül kivitelezni.
-
DeathAdder
veterán
-
vond
MODERÁTOR
válasz Redneck #168661 üzenetére
Épp ki akartam pucolni a két felesleges hozzászólást, de így már muszáj itt hagynom. És ami durva, hogy mindezt MU szurkolóként.
Szűk 30 éve drukkolok nekik, de ilyen kiábrándító és reménytelen időszakra én sem emlékszem. Sir Alex nagy űrt hagyott maga után. Bohózat, ami azóta megy. De kitartok, nem leszek divat, meg uborka.
Kb. ilyen lehetett Liverpool drukkerként megélni a 70-es, 80-as évek után a 90-es, meg 2000-es éveket.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
pekoka
tag
-
Tibiajax
nagyúr
jó mez mind, de a legelső, Völler-é, Benhans. na olyat szerválj be.. az utcán előre fognak köszönni, ha felveszed[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
utd még mindig egy mélyen alvó óriás, minden adott csak a sportszakma hiányzik, bőven lesznek ők még bajnokok
de 1 db edző nem fog gyökeres változást hozni, ten hag ajaxban is dof alatt dolgozott, és scoutolni látszólag nem tud, de ezzel nincs is gond, tuchel sem tud, klopp sem tud
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #168667 üzenetére
Van Rómában egy pici bolt ahol vannak vintage mezek, az egész kb annyi hogy bent két ember meg tud fordulni. Egy aranybánya, meg az áraik is...
Na onnan tuti elhozok majd egy ilyet ha megyek, a másik a fűzős teniszgalléros 1995-ből.Ez is egy jó kis oldal, vannak gyöngyszemek, érdemes ránézni az Interes részre is.
Juve részen van iszonyú értékes Ramsey mez.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Redneck
nagyúr
Köszi hogy meghagytad! Már tegnap akartam írni, de annyira nem hittem el, hogy skippeltem, hátha csak álmodtam...
Sajnos nem. Egyébként én is nekik szurkolok, sőt, bizakodó vagyok a Rangnick/Ten Haag stábbal kapcsolatban, de ez sokként ért.121 év után, nagy blama.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
simondr
senior tag
"Kb. ilyen lehetett Liverpool drukkerként megélni a 70-es, 80-as évek után a 90-es, meg 2000-es éveket."
Arsenal drukkerként sem volt túl mesés Wenger utolsó pár éve és az utána jött Emery bohóckodás.
A United most amúgy tényleg kegyetlen mélyen van, még horror zsetonért se megy oda senki, akiben van egy minimális ambíció.
Ronaldo átigazolása szerintem olyan kapitális hiba volt, hogy azt nehéz leírni. havi 3millió fontért!!! van egy 37éves marketingpaprikajancsi.Azt hittem amúgy hogy idén a Chelsea is kuka lesz, ezért Arsenalnak sétagalopp a TOP4. Erre megnéztem a tegnapi TTham meccset és azt kell mondjam van fantázia a kékekben. Csatáruk jelenleg nincs, de a team nem néz ki rosszul.
-
bagyulajuve
addikt
-
atee_13
őstag
nem értem ezt a United pesszimizmust
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #168664 üzenetére
Tudom, de nem akartam írni, valszeg ez volt a fő ok, hogy el is lett engedve az anyagiakon kívül, és nem is nagyon akarja visszahozni Pérez.
-
LyonnaisFan1
őstag
Adrien Rabiot - > ManU
Ha a torinoiak es manchesteriek egyezsegre jutnak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bandus
veterán
válasz venember83 #168676 üzenetére
ijjj ez derusnya. iden meg nem jon az adidas?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeathAdder
veterán
te nyomorult dél amerikai geci
-
IreN!CuS
őstag
megnyugodtam nézve ezt a pool meecset itt is patkányokat védi a var
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #168681 üzenetére
Mármint Tierney? Vagy Andersen?
Na, Diaz beakasztotta nekik, ahogy kell...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #168684 üzenetére
Az azért messze volt a fejestől... n+1. inzultálásra beleállt 1mm-re a pofájába, hogy "mivanköcsög?" ...az meg már dobta is magát, ahogy meg van írva
Na ez hogy van? Tsimikast meg sárga nélkül pofánbaszhatja bárki? Tierney erősen pályázik a patkány atkinson posztjára?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
válasz mephi666 #168685 üzenetére
Simán le akarta fejelni, megvolt a mozdulat. Mikor lassították az egészet ott már a kakaskodást kiváltó jelenetnél is hátra akart fejelni csak ott még nem találta el a másik fejét.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
cyberkind
félisten
Valaki sok Zidane-t nézett, csak a klasszis mozdulatok helyett, valami mást sajátított el.
-
addikt
Nyunyónak most kihegyezik a répát az fix..
Go Gunners!
-
paatrick
őstag
Nekem ez a Liverpool 2 meccs alapján teljesen a Messivel balfaszkodó Barcelonára emlékeztet. Ugyanaz a belehalunk a szépségbe játék még 5 méterről se lehet kapura lőni mert kell még egy passz. Csak hát itt a PL-ben a kis csapatok jobban kontráznak. Onnantól meg lehetetlen a betonvédelmek ellen.
És itt is amint valaki megunta a tilitolit és kicsit önzőbb lett egyből jött a gól. Az első meccsen is a végén Henderson kapufáján múlt az egész. Az is abból lett hogy nem akart szarozni hanem 25-ről rálőtte.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
forceberg
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #168690 üzenetére
nehéz megemészteni hogy a tetű suárez után megint évekig lehet nézni egy ilyen jószágot, de legalább 100 millióba került és annyira szar játékos hogy 3x luftot rúgott ziccerben, aztán meg kiállíttatta magát
hányinger, egyre távolodik ez a klub, mintha valami barreálnak szurkolnék
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #168691 üzenetére
Hejj, a Real legalább eredményes mindig vagy sok esetben, nemcsak 2-3 idényenként.
-
forceberg
veterán
Hát ja, majd kiderül, de egy jó Benficás szezonért meredek az összeg.
Gyere át a világoskék hajórahttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #168689 üzenetére
...nem tudom, hogy Klopp bírózása volt-e most is, de eléggé féloldalasan fújt ez a manchesteri sípmester pl Diaz egyértelmű lerántása 16on belül semmit nem ért... mezőnyben kisebbért is fújt... Tsimikas lekönyöklésére sem adott lapot... meg akadt még pár furcsaság... végjátékban meg törte a játékot azzal, hogy előnyszabály helyett inkább fújt és állhatott fél percekre a játék...
Én Harvey-t emelném ki magasan a meccsből: kapott a gyerek még 5 évet és hálából akkorát hajtott, hogy könnyes lett a szemem is nem volt nála olyan, hogy elvesztett labda... megérdemelt volna 2 gólt is simán
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
2 meccsen mikor csereként bált, még reménykedni lehetett, de ezzel a teljesítménnyel nem azt kérdőjelezi meg, h 100m megért e, hanem, h egyáltalán PL szintű játékos e.
De erősen kétlem. Ilyen sutának lenni PL ben, lehet még Torgelle Sanyika se volt ennyire az. És a másik, h mentálisan se képes ezen a szinten játszani. Az oké, h ótvar nagy szappanopera volt az Adndersen vagy ki meg az egész CP, de ezt ennyire nem kezelni, bűn.
Nem nagyon volt csúnya bukó eddig az átigazolásban Kloppal, de ez most vastagon behozza a lemaradást.
Azt gondolom rá kéne sózni a Barcára vagy a Unitedre még most sebtiben.
-
venember83
nagyúr
hányinger, egyre távolodik ez a klub, mintha valami barreálnak szurkolnék
Nem ők képviselik a futball csúcsát?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest