Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Annyit volt már savazva itt a Blaupunkt hogy gondoltam legyen már egy pozitív példa is róla.

    Black Fridaykor terveztem tévét venni egy Lg 43LH5100 tárgyában faternak de sajnos a Tescoban már nem volt. Így a böngészés közben ráakadtam egy másik akciós készülékre ez volt a BLAUPUNKT 43/134M-GB-11BFEGBPX-EU 43" Full HD Smart TV

    69990 forintért volt kirakva több darab is dobozban és szerencsére falra is tesztelni. Meg tudtam így nézni rajta pár dolgot s a Tescos műszakis emberrel is egyeztetve abban maradtunk hogy elhozunk egy darabot s ha nem tetszik valami rajta vagy ha hibás akkor cseréljük.

    Párom szüleinél egy gyors tesztet végeztünk s már akkor elégedett voltam az eredménnyel így vissza nem vittük. Viszont faternak otthon túl nagynak bizonyult a készülék s végül az nálam kötött ki. Immáron bő három hónapja használom a tévét s továbbra is tartom hogy jól választottam. Szép a képe, a fekete szín is rendben van. Dvb-C tunere a Digi hálózatán tökéletes a Ci+ kártyával is jól használható. Xbox One konzol és a PC konfigom is rá van kötve valamint egy Alcor Hdc 3500 Set Top Box is. A Smart funkciók is kifogástalanul működnek valamint a MiraCast funkció is. A PC-n fut a Plex Media Server ahhoz is tud kapcsolódni mind vezetékes s vezetéknélküli formában is. A Blaupunkt hazai képviselet állítása szerint 2 éves a garancia rá az miatt sem kell aggódni.

    Szóval a kifizetett 60999 forintért (89990 forint volt az alapára ebből jött le a Tesco dolgozói kártyás 10% engedmény 8999 forintja valamint a Black Friday 20000 forintos engedmény) egy baromi jó készüléket kaptam.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák