Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yézi

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Edifier S350DB ennyire egy szériahibás darab, vagy csak én vagyok szerencsétlen?

    Szeptember elején vettem egyet, majd pár hét után feltűnt mintha valami furcsa hang jönne a mélyládából; 100 és 20Hz között ilyen "zörgő" hangot produkált.
    Eltelt 2 hónap, mondom oké, felkeresem inkább a boltot, hátha cserélik, nehogy később még rosszabb legyen. Tök rendesek voltak egyébként, bekérték a terméket, ment vissza gyártóhoz, tegnap meg is kaptam a cseredarabot.
    Aznap még fel sem tűnt, ma viszont mikor kicsit nagyobb hangerőn próbáltam hallgatni ezt sikerült produkálnia. Reflex porttal van valami gebasz gondolom, nem maga a hangszóró adja ki, ha letakarom a portot akkor megszűnik, de ez így azért nagyon nem oké. :((

    Nagyon kezd már elmenni a kedvem ettől a darabtól, pedig első perctől kezdve bejön, tetszik a hangja, van rajta minden amire szükségem van (3.5 jack, optika és bluetooth).

    Tudtok esetleg valami hasonlót ajánlani? :F Keret maximum 150 ezer, de lehet kicsit több is ha megéri a felárat. Leginkább 2.1-et szeretnék, olcsóbb 2.0-ás rendszereknél (R1280T, R1700BT) nagyon hiányzott a basszus, autóban is mindig szerettem ha van egy normálisabb mélyláda. De persze amennyiben azt mondjátok van jobb 2.0 ilyen áron, attól sem zárkózom el, ha nagyon nem tetszene a hangja akkor is ott a 14 napos elállási lehetőség.
    Bemenetek közül 3.5 jack a lényeg, plusz pont ha van bluetooth és optika is.
    Méret ügyileg vannak azért megkötések, maximum 45cm magas, 42cm széles, 32cm hosszú ami még elfér az asztalon.

    Előre is köszönet! :R

Új hozzászólás Aktív témák