Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wetomi

    aktív tag

    válasz Pityu. #40102 üzenetére

    Én egy sok évig használt és ezért megszokott hangzású 2.1-es Sonic Gear Evo 7-ről váltottam a 2.0 Genius 1250B-re idén januárban.

    Az első óra tapasztalatai azonban siralmasak voltak, konkrétan megijedtem, hogy mit vettem. Bejáratás nélkül se mélyek, se magasak és némi fojtott közép tartomány volt és nagyon más volt az egész, mint a szeretett 2.1-es előd. Azonban óráról órára hallhatóan változott a helyzet és egyértelmű volt a javulás.

    Őszintén szólva nem értem azokat, akik az első meghallgatás után itt a fórumon hüledeznek a hangjától, hogy milyen jó. Nem tudom mit hallgattak korábban, vagy csak már valami visszaküldött, félig bejáratott szettet kaptak. Az enyémnek a hangja simán szar volt bejáratás nélkül. A vásárlást követően csak kevés időm volt zenét hallgatni, ezért kellett két hét mire kitisztult a hangja. De utána és azóta is imádom. Az árát nagyon megéri, az árkategóriában nagyon jó a Genius 1250B.

    Ne ítélj majd elsőre, legalább 2-3 napig (inkább tovább) járasd minél többet és utána hasonlítsd majd össze a korábbival. Tetszeni fog az új! Ha mégsem jó, akkor marad a 14 napos elállás).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák