Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Letiltás - hogy is van ez?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
Én nem hinném hogy el kéne marasztalni azokat akik az összefoglalóban az ajánlot listát csinálták.
Legfeljobb oda lehetne írni hogy benne van a pakliban hogy lesznek példányok amik sugnak/búgnak a gyenge összeszerelés és alapanyag minőség miatt.
Cserébe szebben szólnak mint az jellemző ilyen áron , ez van kis pénz kis foci kompromiszumot kell kötni annak aki 20-30K körül keres hangfalat.
Meg tegyük hozzá hogy nem ritka eset hogy a környezet is vastagon benne van abban hogy egy hangfal nem kívánt hangokat adjon.Én anno 2 éve vettem egy Vertagot sugot de pont nem érdekelt mert 20K-ért ajándék volt a hangja úgy voltam vele hogy valamit valamiért.
2 tesomnál is kipróbáltuk náluk még jobban súgott , aztán nemrég lett véve villanytűzhely ami miatt rendbe kellet tenni a villanyszekrényt új ellenállások,kábel cserék azóta meg szünt a probléma és tesom boldogan használja.
Elötte meg hallgattam 1,5 évig öcsémtől hogy mekkora szar ez a Vertag mert az ő T20-a csendben van
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Gyúrósok ide!
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest