Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psyho85

    aktív tag

    Sziasztok!

    Elöljáróban: volt nekem anno egy Alesis RA300 + Monitor One MkII párosításom, de ezek mára több, mint tíz éves cuccok lennének. Én nagyon szerettem a rendszert, nyilván nem volt tökéletes, de ár/érték arányban szerintem nagyon ott olt, elég sok monitorhangfalat volt már szerencsém hallani, ez alapján merem mondani, amit mondok. Ez a cucc bennem lefektette a márka iránti bizalmat, de most itt a fórumot olvasgatva eléggé szapuljátok - nyilván nem ok nélkül, változnak az idők, 10 év alatt egy márka simán kifordul önmagából.

    Szóval a fenti párosítást kénytelen voltam eladni, de nagyon hiányzik egy hangfalpár. A cél egy nem a szokásos "V" EQ-val rendelkező hangfalpár, mert attól azonnal hanyatt dobom magam. Tehát valami olyasmi kéne 40k alatt, ami zenehallgatásra való elsősorban, de ha lehallgatna való is beesik, akkor ne legyen teljesen valótlan, amit közöl.

    Így jutottam el az itt eléggé ellenzett Elevate 5-ig, valamint a Kürbisig. Az elevate-ről amúgy nem írnak rosszat, a hitszpész leírásában is alkalmasnak mondják "alapvető produceri munkára", ami nyilván azért van, hogy valaki megvegye, de ismerve Ádámékat, azért valamennyire válogatják a dolgokat, amit eladnak, de továbbra is az a céljuk, hogy pénzük legyen, szóval...

    A Kürbisről azért itt is írtatok jót és rosszat is, hiába ajánlott. Totál nem ismerem ellenben, és a gyártó honlapján csak a kistesó frekiátviteli görbéjét merték feltenni, az meg annyira nem szimpatikus.

    Esetleg még az M-Audio AV40 is játszik az árban. A márkát alapból rühellem, de egy esélyt adnék neki.

    Egyébként meg egy Genelec 8030 + Mackie MR10s-el lesz összevetve (poénból, de amúgy segít a tisztánlátásban), szóval gatya föl. :)

    Köszi a segítséget.

    Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

Új hozzászólás Aktív témák