Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz tibbike01 #26024 üzenetére

    Egyáltalán nem értek ezzel egyet. Egyrészt amit itt "stúdiómonitornak" gúnyolunk, az olyan messze van ezen plecsnitől, mint ide Jeruzsálem, másrészt a valódi stúdiómonitorok tökéletesek filmnézésre is, tévedés, hogy azokat nem lehet a mindennapokban használni akár ilyen célokra.

    Pont ugyan úgy elvárás a tiszta hangzás egy film esetén, mint egy zenében. Nincs szükség több basszusra, ha kellene, akkor a hangsáv több basszust tartalmazna. Nagyon kellemetlen, amikor a mélynyomóból dörmög Batman (kedvenc példám, mert egy Batman filmen minden 2.1-es vacak elbukik, komolyan, ha van a közeledben, próbáld ki), elveszi az ember kedvét a filmtől, és ez bizony komoly probléma rengeteg ilyen 2.1-es vacaknál.
    De ezt, és minden más problémát már többen, többször leírtunk akár ebben a topikban is (a topik összefoglalója is foglalkozik a kérdéssel részben).

    Az a csillogó szar valószínűleg kielégíti minden ember igényét (mert az emberek nem értenek ezen témához, ahogy én se értek a víz-gáz-fűtéshez és engem is át lehetne vágni egy rossz minőségű kazánnal), de az 1250B harmad áron jobban csinálja.
    A hangzásrontó funkciókra igen kevés szükség van, rendes rendszerben nincs ilyesmire szükség (bár a normalizálás néha jól jöhet, de ez is csak azért van így, mert egyes emberek nem értenek a munkájukhoz, normális esetben nem volna rá szükség...).

    A házimozi topik nem foglalkozik halandó emberek gondjaival. :N

    Ez a kategorizálás marhaság. Nem attól lesz jó valami TV mellé, hogy ráírják, hogy házimozi, ahogy egy billentyűzet sem azért lesz jó játékra, mert ráírják, hogy gamer, és egy bor sem azért lesz jó desszertbor, mert ezt írják a címkéjére.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák