Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibbike01

    őstag

    válasz dudika10 #26012 üzenetére

    1. Egy szóval sem mondtam, hogy jobb hangja lenne az olcsóbb házimoziknak mint pl egy 1250b-nek. (nekem is az van itthon, szeretem)
    2. Igen a filmekhez, TV adásokhoz valamelyest másabb hangfal dukál. Egy érzékeny, kihegyezett stúdió monitor hangfal aminek az a célja hogy a hangokat lehető leghűebben adja vissza valamint stúdió munkák végzésére alkalmas, nem túl jó választás tv-hez, miközben kapcsolgatsz az m1-rtlklub-tv2..stb között.
    3. Az a csillogó szar szerintem tökéletesen kielégít egy egyszerű felhasználót. A tv hangszórójától jobb.
    4. A felhasználó szerintem rossz témába jött keresgélni...ugyanis ez egy Multimádiás/PC-s hangfalszettek topic. Van külön házimozi topic, ahol a tv hangjával foglalkoznak.
    5. Itt amiket ajánlunk hangfalakat azokat egyiket sem azért tervezték vagy gyártották, hogy a tv-re dugjuk. Mindennek megvan a maga funkciója és helye.
    6. A házimozik előnye még az hogy vannak hang szolgáltatások benne, amik kifejezetten filmekhez készültek (normalizálás, dolby dts, pro logicés társai) nem utolsó sorban távirányító és tv csatlakozás előkészítés.

    Én szívesen ajánlom mindenkinek a microlabokat, modecomokat, 1250b-t...DE sok esetben gondolom úgy, hogy a felhasználó jobban jár ha vesz egy egyszerű házimozit ami kielégíti a kis család vágyait, és élnek boldogan.

    U.i. a szüleimnek is van egy egyszerű LG házimozijuk és imádják. Nem szóltak még, hogy nem hallanak minden hangot úgy ahogy azt kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák