Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    (#22645) Degeczi: Nem egészen, legalábbis a Kürbis esetében. Megörültem, hogy valószínűleg ebben is van egy passzív hangváltó, sajnos itt is csak egy kondival oldották meg ezt, mint a geniusnál. Ha nem tévedek az R1600T -ben van még egy passzív hangváltó is. Egyelőre napoltam a vásárlást újfent, majd ha úgy alakul újra körbe nézek a studio monitorok körül.

    Bocs helyesbítek félre olvastam. Úgy olvastam, hogy ugyanaz! Viszont attól még valóban származhatnak azonos gyártótól! Mindegy a lényeg, hogy nekem negatív pont a passzív hangváltó hiánya az R1600 -hoz képest, bár ettől még lehet jó.

    Most anyu gépére kellett nézek valamit hangszórót. Emlékeztem, hogy itt régről Bodz fórumtárs linkelte a [Genius SP-HF150] -et. Első körben is egy [Genius SP-S110] -et néztem ki neki. Nincsenek igényei, a lényeg, hogy szóljon valami ha nagy ritkán megnéz egy yt videót. Zenét amúgy is CD lejátszóról hallgat. Az SP-S110 -hez amúgy is volt szerencsém, hát nem jó de szól kb. ennyi. Ehhez képest az SP-HF150 hozott egy kis meglepetést. Jobban is néz ki és hangra is jobb nála. Ennek van legalább egy kis "alja" és itt ott elszórva fel lehet fedezni egy kis sztereo teret is. Legalábbis a 110 -hez képest mindenképpen kellemesebb hangzást produkál! Árban kb. hasonló kategória a kettő. Ha valaki hasonló célból keresne hangszórót és akad egy szabad USB portja, ugyanis erről kell táplálni, a kettő között mindenképp a 150 -es a jobb választás!

    [ Szerkesztve ]

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák