Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Tin #19759 üzenetére

    44 vs 96: schawo azt irta, hogy a ket anyag nem ugyan az. Az egyik hangosabb mint a masik. Innentol a 44/96 temaban nem lehet relevans kovetkeztetest levonni, hiszen a kulonbseg eredete nem nyilvanvalo.
    Mintha ugy hasonlitanad ossze a 95-os es 98-as benzineket, hogy a 95-ost egy suzukiba a 98-ast meg egy bmw-be tankolnad, majd megallapitanad, hogy 98-assal sokkal jobban huz az auto. Lehet kulonbseg a ketto kozt, de ha nem a suzuki es a bmw kozti klonbsegre vagy kivancsi, akkor ugyan azzal az autoval kene tesztelni...

    Abx: csinalsz egy screenshotot, berakod ide, es maris alatamasztottad a velemenyed ervekkel (felteve, hogy nem random tippelessel sikerult 10/10-es eredmeny, de ennek az eselye 1:1000 es a teszt ideje alapjan konnyen kibukhat).
    Ha elfelejtettel tegnap csinalni screenshotot a tesztrol semmi baj, a tegnapi kulonbseget most is gyorsan eszrevezzed minden bizonnyal.
    De semikepp ne legy olyan buszke, hogy nem ismered be ha tevedsz, ha mutatsz egy 10/10-es eredmenyt, en el fogom ismerni, hogy valoban hallod a kulonbseget (lattam mar nem egy 10/10-es eredmenyt, a kulonbseg nyilvanvaloan letezik, caak azt allitom, hogy elvezeti faktort nem modosit es az emberek tulnyomo resze a zenek tulnyomo reszen meg igen komoly lancokon se tud kulonbseget tenni).

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák