Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz schawo #19741 üzenetére

    de, az eredeti thread innen indult (#19536): "ráadásul sok ember még a 128-as MP3 és a FLAC között sem tud különbséget tenni"

    az mp3-flac teszten én hallottam a különbséget, a 44-96 között is halványan, de mint te is elismerted, nem csoda, hiszen a kettő más forrású, azaz más, azaz hallható a különbség. erre írtam, hogy ez vagy megzavart és amúgy nem hallom, vagy lehet hogy hallom, majd ha lesz dac, letesztelem.

    dudika10: ha érdekel, tegnap a legelső dolgom az volt amikor AMDFan írta (#19701), hogy felraktam a foobar tesztelőt, és kipróbáltam. sőt, a jobb gombbal lame-el ugyanabból a flac-ból csináltam mp3-at is. és igen, hallani a különbséget.

    unom már a hsz-eket ebben a témában. a fórumokon általános, hogy a "nagy öregek" a saját tudásukhoz vagy képességeikhez igazítanak mindent és mindenkit aki abba a topikba ír, amiben ők a "szakértők". ez ugyanúgy előítélet, mint állítani valamit teszt nélkül. simán lehetne, hogy én valami ezer éve a szakmában dolgozó valaki vagyok aki tényleg meghallja a különbséget, és teljesen mindegy mit írnék, ha a "nagy öregek" azt mondják hogy X, akkor az X, és kész. természetesen nem a szakmában dolgozom, és mint feljebb kiderült, nem véletlenül hallottam a különbséget a 44-96 között, hiszen VAN, ezt schawo állította, akkor tehát ezt hallottam.

Új hozzászólás Aktív témák