Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mákos7észta

    aktív tag

    válasz Ndruu #1382 üzenetére

    Érdekes :)

    Egy okból, mert szemét dolog, hogy jó 4-5000 forinttal többet kérnek a dizájnért. Szóval a Z-4 3 hangszórós szatellitnek tűnik, de igazából egy hangszóró, és három kamukarika.. A Z-3- ban meg a mélynyomó nem is az, aminek látszik :D Naggyon jó. Ha kalkulálni kell a közepekkel, az már nem jó (mint a vicc, amit magyarázni kell), úgyhogy maradok a kiegyensúlyozott batár Geniusnál. Bár azért jó lett volna a brummogó need for speed bömöst érezni a gatyóban, de ez van. Én azt hiszem megleszek nélküle valahogy, és azért remélem, hogy a Genius háza táján sem véletlen a jó nagy hangszóró, azért csak ad valami mélyet az is, nem? Egyébként csak az a baj, hogy nem éppen kompakt a ''kicsike'' (180 x 335 x 212 @ 9,7kg). De ezek az adatok meggyőzőek.

    Egyébként van olyan lehetőség, hogy a sztégphez csatlakoztasson az emberfia egy mélynyomót külön? Felismerné a hangkártya, nem? :F Vagy lehet olyan erősítőt venni, aminek van jack kivezetése, és az erősítőbe tolom a hangfalakat+mélynyomót, és arról hallgatom a gatyarázást? Vagy ez hülye elmélet? Mert azért más dolog 15000- ből kijönni egy ilyen rendszerrel, mint készen venni a Z-3- at. Remélem megoldható. És ehhez csak egy egyszerű erősítő kéne :Y

    Vagy mondjuk RCA-jack átalakítót rakom bele a sztégpe, és úgy menne a mélynyomó? De akkor nem tudom mennyire lenne szinkronban a mélynyomó a szatellitekkel. Erről vélemény? Vagy úgy egyáltalában a saját hangrendszert a számítógépbe ügyről?

    Előre is köszi! :R

    Üdv.
    Mákos7észta

    Csak óvatosan, még nem kávéztam..

Új hozzászólás Aktív témák