Zajszűrős sportfülest mutatott be a Sony

A WF-SP800N modellszámú eszköz teljes neve Truly Wireless Noise-Canceling Headphones for Sports és pontosan ezt is tudja.

A Sony tegnap mutatta be a Truly Wireless Noise-Canceling Headphones for Sports, röviden WF-SP800N (egyik felhasználóbarátabb megnevezés, mint a másik) valódi vezetékmentes fülhallgatót. Többek között, de a Kínában még újdonságnak számító modellek itthon már elérhetők egy ideje (WF-XB700, WI-SP510, WH-CH710N), az újdonság nálunk tehát a május végén forgalomba kerülő SP800N.

Az aktív zajszűréssel (ANC) dolgozó, in-ear kialakítású fülesek egyenként 9,5 grammot nyomnak, cserébe aktív zajszűréssel 9 óra üzemidőt ígér a Sony, amit a töltőtokkal duplázhatunk. Zajszűrés nélkül kétszer 13 órát lehet kihozni az IP55 szerint vízálló eszközből, 10 perc töltéssel pedig 60 percnyi ANC működést biztosít, vezetékmentes töltés viszont nincs.

Az érintésvezérléssel kezelhető fülesek a Sony féle Extra Bass funkcióval dolgoznak, elérhető a környezeti hangokat átengedő üzemmód (Ambient Sound) és a környezethez igazodó hangerő (Adaptive Sound Control). Telefonálni bármelyik fülessel lehet, vagy akár mindkettővel, a hangutasításokat pedig az intelligens asszisztensek fogadják (hands-free). A WF-SP800N Bluetooth 5.0-s szabványon kapcsolódik, fekete, fehér, kék és narancs színben lesz elérhető 65 ezer forint körül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Hirdetés