2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Xiaomi Mi 6 újragondolva?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Geekbench

A Geekbenchnél feltűnt egy megegyező hardverrel szerelt, de Mi 6s néven futó modell Android 9-cel.

Hirdetés

A Xiaomi Mi 6 tavaly mindössze azon csúszott le az ajánlott kategóriáról, hogy a Google szoftvercsomagjának integrálásához kellett kicsit ügyeskedni. Ebből kifolyólag, mármint, hogy alapvetően nem a nemzetközi piacra optimalizálták, a B20-as LTE hálózat sem volt elérhető. Ettől függetlenül viszonylag kompakt, ár/érték arányban viszont szokás szerint nagyon erős modellnek bizonyult. Eddig nem hallottunk róla, hogy lenne folytatás, a Geekbench azonban igen.


[+]

A Xiaomi Mi 6s néven jegyzett eszköz megegyező hardverrel, tehát a tavalyi csúcslapkával (Snapdragon 835) és 6 GB operatív memóriával futott egy kört, jobbára megegyező eredménnyel. Minden változatlannak tűnik, de a rendszer már Android Pie-ra épül. Nem tartjuk kizártnak, hogy a tavalyi csúcsmodell újragondolt verzióját tesztelték, ami legrosszabb esetben is a nemzetközi piacnak megfelelő szoftverrel és hálózati támogatással várható, de potenciálisan a kialakítást is aktualizálják. Ez akkor lenne igazán izgalmas, ha a csak a képátló nőne, a készülék nem.

Hirdetés

Előzmények

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.