2018. január 21., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Windows 10-et futtat a VAIO második mobilja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Phone Biz az ablakos operációs rendszert használja, a specifikációk pedig nem rosszak, a Snapdragon 617 SoC mellé 5,5 hüvelykes kijelző jár.

Egy évvel azután, hogy a korábban a Sony kezei között lévő VAIO belépett az okostelefon piacra, most újabb készülékkel rukkoltak elő. A Phone Biz néven futó eszköz Windows 10 mobil operációs rendszert futtat, és leginkább az üzleti szektort célozza meg.


[+]

Ami a specifikációkról tudni érdemes: egy Snapdragon 617 lapka dolgozik a burkolat alatt, méghozzá egy nyolcmagos processzorral karöltve, a feladat nem más, mint az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző kiszolgálása. A 16 GB-os adattároló microSD kártyával bővíthető, a RAM mérete pedig 3 GB.


[+]

A hátlapra egy 13 megapixeles kamerát szerelt a cég, amit sötétben csak egy szimpla ledes villanó segít. az előlapi szenzor 5 megapixeles szelfiket tud lőni. Az energiaellátást egy 2800 mAh-s akkumulátor végzi, ami minden bizonnyal legalább egy napos üzemidőt könnyedén garantálni tud.

A középkategóriás mobil a következő hónapban debütál Japánban, ára pedig 430 dollár lesz, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 120 ezer forintot jelent. Arról nem ejtett szót a vállalat, hogy a Phone Biz Ázsián kívül elérhető lesz-e.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.