WAP-on is hódít a Honfoglaló

Az M Factory Kft., elkészítette a Honfoglaló nevű online stratégiai játék WAP-os verzióját. A népszerű stratégiai játékot ezentúl nem csak az interneten keresztül, hanem WAP-os kapcsolattal rendelkező mobiltelefonnal is lehet játszani. A játék WAP-os verziója november 20-a óta elérhető a t-zones WAP-oldalán található kiemelt főoldali menüponton keresztül.

Hirdetés

A magyar fejlesztésű Honfoglaló stratégiai jellegű, háromszemélyes online kvízjáték. A játékosoknak négy különböző forduló alatt, választott térképen (Magyarország, Európa) kell területeket elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. A nyertes aranytallérokat kap, amelyekkel az oldalon zajló árverésben értékes nyereményekre tehet szert. A most készülő WAP-os verzió abban különbözik az online verziótól, hogy egyrészt nincs térképes megjelenítés, így a stratégiai jelleg kevésbé hangsúlyos, illetve a játék során a játékosok közötti párbajon van a hangsúly. A kérdéseket a játék során egymásnak lehet feltenni, a kérdéskategóriákat a játékosok választják. A későbbi fejlesztések után az online és a WAP-on játszó játékosok egymással is megmérkőzhetnek.

Honfoglaló játék nem csak Magyarországon, hanem már Németországban is népszerű. A német verzió, www.conquiztador.de oldal szabályai és grafikai megjelenítése megegyezik a magyaréval, és a játék során Németországot kell elfoglalni. A német verzió egyelőre csak online érhető el.

A magyar Honfoglaló WAP-os verziója rövidesen mindhárom szolgáltató oldalán elérhető lesz, jelenleg a t-zones WAP-oldalán lehet előfizetni, amely két hétre korlátlan hozzáférést biztosít a játékhoz.

Hirdetés