Víz- és porálló lesz az Ascend P2

A januári Consumer Electronics Show alkalmával bemutatott Ascend D2 egyik jellemzője, hogy az IP67 tanúsítvány értelmében hosszabb vízalatti tartózkodásokat is túlél, illetve a legapróbb porszemcsék sem juthatnak be a burkolat alá. A legfrissebb információk szerint a Mobile World Congress során leleplezésre kerülő Ascend P2 szintén védett lesz az elemi csapásokkal szemben, bár az eltérő konstrukció és anyaghasználat miatt közel sem lesz annyira ellenálló, mint a nagyobbik testvére. A készülék azonban ennek ellenére is IP54 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, vagyis a legtöbb okostelefonnal ellentétben a fröccsenő víz és az erős szélben szálló por sem jelenthet problémát a számára.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb fotókon a Huawei P2

    Ismét lencsevégre kapták a méretes Full-HD kijelzővel és bivalyerős négymagos processzorral szerelt Huawei okostelefont.

  • Készül az Ascend P2 és P2 mini

    A közelgő Mobile World Congress során a Huawei P2 kétféle méretben és is bemutatásra kerülhet.

  • Sajtóképen az Ascend P2

    A februári premier előtt napvilágra került az öthüvelykes Full-HD kijelzővel és bivalyerős négymagos processzorral szerelt Huawei okostelefon.

  • Huawei Ascend D quad XL - csak összerakták

    Lassan egy éve annak, hogy a kínai gyártó bejelentette csúcsgépét, mostanra lett piacképes. A késésnek viszont - szó szerint - ára van.

Hirdetés