Videón látható a strapabíró Galaxy S8

Hirdetés

A strapamobilok világa sokaknak szimpatikus, hiszen egy munkaeszközre nem lehet állandóan vigyázni, kisebb balesetek előfordulnak, és nem szerencsés, ha minden ilyen mozdulat után rohanhatunk a szervizbe. A vízállóság egyre inkább terjed a kecses csúcsmodellek körében is, a törékenység azonban a lekerekített szélű, üveg hátlapos telefonoknál fokozott veszélyt jelent. Az erős készülékház azonban az estek többségében gyenge, vagy maximum elfogadható hardvert takar, a kevés kivételek egyikét képzi a Galaxy S Active-széria, aminek frissített változata, az S8 Active hamarosan debütálhat.

További fotók a kattintásra nyíló galériában!
További fotók a kattintásra nyíló galériában! [+]

Az újdonság körülbelül akkora lesz, mint a Galaxy S8, és hardveres specifikációja alapján is összekeverhetnénk őket egymással. Szenzoros és adatkommunikációs téren is ugyanazt várhatjuk, viszont 3000 helyett 4000 mAh-s akkumulátort kap az S8-hoz képest körülbelül 1,5-szeres vastagságú, polikarbonátból és fémből készült ház. Az ujjlenyomat-olvasó helye sokak bánatára változatlan, a kijelző pedig bár teljesen sík, Super AMOLED technológiájának köszönhetően jó eséllyel nem lesz gond a láthatóságával. A készülék külsejét és funkcióit bemutató videó (egyelőre) itt érhető el.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb S8 Active-bizonyíték érkezett

    Az Amazonon már egy tartozék is felbukkant a bemutatás előtt álló mobilhoz, ami hagyományos S8 és S8+ termékekkel nem kompatibilis.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés