Videón egy be nem mutatott Xperia

Hirdetés

Közeleg a 2017-es MWC, és lassan egy éves lesz a Sony Xperia X család. Olyannyira közel lehet a generációváltás, hogy a legolcsóbb darab, az XA idei prototípusa már tesztfázisban van – most egy ilyen, belső használatra szánt modellt kaptak lencsevégre. A hátlapon különféle instrukciókkal ellátott prototípus (ne fényképezz vele, ne mutasd meg másoknak stb.) az elődmodellhez hasonlóan hosszúkás darab, vékony oldalsó képernyőkávákkal és lekerekített kivitellel. Igaz, az alsó-felső sáv meglehetősen széles, de azért az egykezes használat kivitelezhetőnek tűnik.

A videón szereplő modell Android Nougatot futtat januári biztonsági csomaggal, a készülék kódjele G3121. Az energiaellátás és a vezetékes adatcsere Type-C USB porton keresztül folyik, a kamera a szoftver szerint a hátlapon 23 megapixeles. Erről a prototípusról hiányzik az ujjlenyomat-olvasó a mozgókép közlője szerint. A bemutatóra várhatóan február végén, az idei MWC előtt kerül sor, ahol természetesen mi is ott leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Újabb Sony Xperia XA renderképek

    A legutóbbi megjelenéshez nagyon hasonló, szokás szerint kevésbé jó minőségű képek kerültek elő, valószínűleg az új Xperia XA-ról.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia X Performance - új köntös, régi problémák

    A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés