Veletech: Huawei Watchot a hölgyek karjaira!

A Huawei Watch az egyik, ha nem a legszebb piacon lévő okosóra, és az Android Wear rendszerű kütyünek az eddig is szép számú variációja mellé nemrégiben két olyan típusa is felbukkant, amelyeket kifejezetten a hölgyek karjára szánja a gyártó: az egyik a Jewel, a másik az Elegant.

A Huawei Watch Jewel
A Huawei Watch Jewel [+]

A Veletech huawei-es standjánál az utóbbit meg is lehet tekinteni a hozzá passzoló, virtuális óralapokkal együtt, és bátran állíthatjuk, hogy a női vásárlórétegnek szánt variáns is gyönyörű, ráadásul egyik alapfunkcióról sem kell lemondani.


[+]

Megmaradt a 42 milliméteres órarész, a 400 x 400 pixeles, kerek AMOLED kijelző és a jobb oldali kezelőgomb - a Jewelt persze elsősorban az érintőfelületről lehet kezelni. Azt egyelőre nem tudni, hogy itthon mikor jelenik meg ez a variáns, mindenesetre a Watch ma elérhető alapkiszerelésénél várhatóan valamivel drágább lesz.

Nemcsak a készülékeket lehet megcsodálni a Huawei standjánál
Nemcsak a készülékeket lehet megcsodálni a Huawei standjánál [+]

Nemcsak a Jewel, a Watch más variánsa is ki van állatva a Veletechen, és persze nem hiányozhatnak a gyártó újabb és a már piacon lévő csúcskészülékei sem, így a hazánkban ma bejelentett P9 is megnyomogatható, akárcsak a 6 hüvelykes Mate 8, illetve a Google-lel közösen megalkotott Nexus 6P, mindegyik teljes, fémházas pompájában.

Az M-Pen a MediaPad M2 10.0 felett
Az M-Pen a MediaPad M2 10.0 felett [+]

Ugyancsak ki van állítva a MediaPad M2 10.0, és kipróbálható rajta az 1000 nyomáserősséget megkülönböztető Huawei M-Pen stylus. A fémborítású és jó fogású toll két gombot kapott, így olyan extra funkciók is elérhetők vele, mint a radír a felső billentyűt nyomva tartva. Az M-Pen 18 ezer forintba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés