Vékony kerettel érkezhet az Xperia Z4

Sok más gyártó mellett a Sony is előrukkol majd legújabb csúcskészülékével a közeljövőben, ám érdekes módon túl sok információt nem lehet tudni a jövevényről. A minden valószínűség szerint Xperia Z4 néven piacra kerülő termék most a kínai Weibo oldalon mutatta meg magát, méghozzá fekete és fehér színekben. A fotókon jól látható, hogy a következő zászlóshajó képernyőjét igen vékony keret futja körül, túl nagy dizájnforradalomra persze nem kell számítani, de pár változásra igen.

Sony Xperia Z4

A jó előlap/kijelző arányon felül például változtattak a hangszórók elhelyezkedésén, ezek immár a felső és az alsó rész legkülső részére kerültek (a HTC One M9 is hasonló irányt mutathat), nem utolsó sorban pedig a fény- és távolságérzékelő szenzorpáros helyet cserélt az előlapi kamerával. A korábbi szóbeszédek szerint hardveres téren a maximumra számíthatunk, Snapdragon 810 chipset, 4 GB RAM, és 5,2 illetve 5,5 hüvelykes kijelző, melyek közül a kisebb Full HD, a nagyobb pedig QHD felbontású lehet. Biztos adat tehát még nincs, de egy hónap múlva már bővebb információkkal tudunk szolgálni Barcelonában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Fotókon az Xperia Z4?

    Az egyik internetes portál postafiókjában több olyan fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a Sony Xperia Z4 látható.

  • Ütős lehet az Xperia Z4

    Az elérhető legerősebb hardveres kombinációval, megnövekedett méretű és felbontású kijelzővel és továbbfejlesztett kamerával érkezhet a „Sony Xperia Z4” kémhírek szerint.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés