Végre megjött az iGO8

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is megjelent az iGO8. Olyannyira, hogy már itt is van egy a zsebünkben, működik, navigál, házakat rajzol és az autópályán van a felüljáróknak árnyéka.


Na, ez az, végre megvan. Visszük is haza.

No persze nem csak ennyivel tud többet a teljesen megújított iGO. A részletes sajtóközlemény tartalmazza a további újdonságokat is, ezért inkább ebből idézgetünk:
A beépített zene és videó lejátszóval és útikalauzokkal felszerelt Nav N Go iGO 8 sokrétű multimédia élményt nyújt. A Nav N Go iGO 8 felhasználói felülete világos, intuitív és könnyen kezelhető egy kevésbé tapasztalt felhasználóknak szánt „normál” és a gyakorlottabb felhasználóknak szánt „profi” üzemmóddal. A szoftver text-to-speech funkcióval ajánl útbaigazítást valódi város-, utca- és országútnevekkel.
Végfelhasználók számára a Nav N Go áprilisban dobja piacra a Nav N Go iGO 8-at egy Plug&Go SD kártya megoldás formájában, mely a jelenleg elérhető legtöbb mobil PDA-val kompatibilis. A csomag tartalmazza a memóriakártyát és a Beüzemelési útmutatót, valamint egy DVD-t, amelyen minden frissítéshez szükséges eszköz megtalálható. Emellett további térképek és tartalmak is kaphatók lesznek minden olyan ország kiskereskedőinél, ahol Nav N Go disztribútorok tevékenykednek. A termék 30 különböző nyelven tartalmazza 42 európai ország részletes utcatérképét. Ráadásként alkalmi játékosok számára a Nav N Go felkínál egy külön lehetőséget az előre telepített három PDAmill Games Studio Game Pack formájában, amely olyan kiemelkedő játékokat is tartalmaz, mint a Bowling Burgers, Gamebox Boards és a The Corsair.

A Nav N Go tegnapi bejelentése a Mio-val történt szerződésbontésról még sok vihart fog kavarni, de az iGO8 bemutatkozásával egyidőben az is kiderült, hogy a cég máris talált egy hasonlóan nagy partnert, az Asust. A taivani cég R300-as és R700-as navigációs készülékei már az új iGO alapjaira készült szoftverrel érkeznek.
A megújult iGO-t mi most alapos tesztnek vetjük alá, és minél hamarabb egy komplett teszttel jelentkezünk.
  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés