Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- HiLight néven érkezhet a Pixel 11 Pro RGB LED-je
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
-
rozso
csendes tag
iGO8-ban hol lehet kikapcsolni, hogy a hangbemondás elött ne legyen az a csippanó hang?
-
C64
őstag
-
gardener
senior tag
Én a TMC-t várom nagyon. Eszközt már megvettem.
Jó lenne, ha szolgáltatás is meglódulna.
Kiváncsi vagyok,hogy kedvenc útvonalakat lehet vele majd elmenteni?
Még néha a gyors elkerülés lenne hasznos. Pl. Mikor bedugul a belváros és el akarom kerulni a Hungária krt.-at és társait.... -
neduddki
nagyúr
Első benyomások:
Az új iGO8 simán és egyszerűen ÁLLAT.
Jobb utat tervezett hazafelé a CeBIT-ről, mind odafele a régi iGO, rengeteg új fícsör van benne (iránytű, kirajzolja a következő manővert is előre, az útvonal és a célpont körül is lehet POI-t keresni, a gyors, rövid és gazdaságos mellett megjelent a "jól követhető" tervezési mód is, sokkal több adatot dob ki az útról (átlegsebesség, csúcs, stb), van árnyéka a hidaknak, felüljáróknak, és van sávfigyelés is), a Kaiseren bőven gyors volt, úgyhogy nekem abszolút bejött.HI!
a 3d vackok nem hianyzonak de eszi fene vmejjik este ha vegre kijaccotma magam a harmony-val erre is teszek egy pribat
udv
neduddki
-
Chrys_
addikt
ezek közül az útvonal körüli poi keresés a leghasznosabb, mert ok hogy 5 km-re van egy meki, ha én qra nem arra akarok pont menni
jól követhető mit jelent? ez ilyen szőkenős, menj csak egyenesen, nem tervezek neked túl sok útegálazást... útegázalást... útelágazást (öhöhö... nehéz szó)?
sávfigyelés mit jelent pontosan? sorolj a külső sávba jobbkanyar előtt?
ezután évezetes lesz majd a gps-es samu és nokia okostelók navi részét tesztelni
Egy 5-6 sávos úton azért jól jöhet. Pl. Nürnbergben volt egy jobbosom és 50m-rel arréb egy balosom. Nem kellett volna 30m-rel a kereszteződés előtt feltartanom a soromat sávváltás miatt, ha ezt előre tudom

-
Gubro
senior tag
ezek közül az útvonal körüli poi keresés a leghasznosabb, mert ok hogy 5 km-re van egy meki, ha én qra nem arra akarok pont menni
jól követhető mit jelent? ez ilyen szőkenős, menj csak egyenesen, nem tervezek neked túl sok útegálazást... útegázalást... útelágazást (öhöhö... nehéz szó)?
ezután évezetes lesz majd a gps-es samu és nokia okostelók navi részét tesztelni
Készül a teszt, hamarosan mindenre választ kapsz

-
rumos14
nagyúr
Első benyomások:
Jobb utat tervezett hazafelé a CeBIT-ről, mind odafele a régi iGO, rengeteg új fícsör van benne (iránytű, kirajzolja a következő manővert is előre, az útvonal és a célpont körül is lehet POI-t keresni, a gyors, rövid és gazdaságos mellett megjelent a "jól követhető" tervezési mód is, sokkal több adatot dob ki az útról (átlegsebesség, csúcs, stb), van árnyéka a hidaknak, felüljáróknak, és van sávfigyelés is), a Kaiseren bőven gyors volt, úgyhogy nekem abszolút bejött.ezek közül az útvonal körüli poi keresés a leghasznosabb, mert ok hogy 5 km-re van egy meki, ha én qra nem arra akarok pont menni
-
Bog
HÁZIGAZDA
Első benyomások:
Jobb utat tervezett hazafelé a CeBIT-ről, mind odafele a régi iGO, rengeteg új fícsör van benne (iránytű, kirajzolja a következő manővert is előre, az útvonal és a célpont körül is lehet POI-t keresni, a gyors, rövid és gazdaságos mellett megjelent a "jól követhető" tervezési mód is, sokkal több adatot dob ki az útról (átlegsebesség, csúcs, stb), van árnyéka a hidaknak, felüljáróknak, és van sávfigyelés is), a Kaiseren bőven gyors volt, úgyhogy nekem abszolút bejött. -
sgery
őstag
nekem a 300mhz-es myguide 3100-on a nem végleges igo 8 simán elfutott

de annyira nekem nem jött be,de várom a tesztet mi jót csináltak a béta óta -
Bog
HÁZIGAZDA
-
rumos14
nagyúr
-
Chrys_
addikt
Biztos azt mutatja, h. azon is elfut!

És mennyire fog rajta döcögni?

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
rumos14
nagyúr
jópofa hogy egy kb. 3éves MDA Compact / Qtek S100 sziluettje van a dobozon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Assetto Corsa Competizione
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- 284 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15 AMD Ryzen 5500U / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékok extra kontroller garanciával