Változatlan formában mutatkozott be újra az Oppo Reno5 Pro 5G

Ami azért jó hír, mert a nemzetközi piacon ugyanazon a néven, ugyanaz a készülék lesz elérhető.

Decemberben mutatkozott be az Oppo Reno5 Pro 5G Kínában, a nemzetközi elérhetőségről és az esetleges modellvariánsról azonban nem volt szó. A Reno5 Pro 5G Dimensity 1000+ szettel, két memóriacsomaggal választható (8/128 GB és 12/256 GB), Indiában viszont csak a kevesebb RAM-mal és kisebb, nem bővíthető belső tárhellyel szerelt verzió érhető el, ahogy valószínűleg más piacokon is ez a változat fog felbukkanni.


[+]

A négy hátlapi kamera egészen konvencionális, a szokásos 64 megapixeles főkamera és 8 megapixeles ultraszéles mellett két, két megapixeles segédszenzor foglal helyet, a 6,55 hüvelykes,1080 x 2400 pixel felbontású panel viszont 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a 4350 mAh-s telep pedig 65 wattos teljesítménnyel tölthető. Az indiai ár valamivel alacsonyabb, mint a kínai nyitó, 35990 rúpia körülbelül 146 ezer forintot jelent, a majdani hazai árat innen érdemes kalkulálni. Nyilván felfelé.

Oppo Enco XOppo Enco X Oppo Enco X [+]

A nemzetközi piacon egy új TWS fülhallgató is kíséri a Reno5 Pro 5G-t, a Oppo Enco X. A fülses 11 milliméteres hangkeltőket kapott, fülenként 44 mAh-s akkumulátort, a Qi töltéssel is kompatibilis töltőtok pedig 535 mAh-val gazdálkodik, amit kicsit kevesebb, mint két óra teljesen feltölteni. Az Enco X 5.1-es Bluetoothon kapcsolódik, támogatja az LHDC, SBC és AAC kodekeket. A füles 40 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül Indiában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés