Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az UMi Hammer S

Hirdetés

Az UMi névre hallgató fiatal, kínai gyártó termékeivel már mi találkozunk néhányszor, járt nálunk az X3 és a Zero is. Az első generációs Hammerről is adtunk hírt, de nálunk sajnos nem járt, a legelső példányok ráadásul akkumulátor-gondokkal küszködtek, az UMi viszont a felmerülő problémákat garanciálisan javította, illetve természetesen megígérte, hogy a Hammer S esetén ez a probléma már nem fog előfordulni. A gyártó Facebook oldalán bukkant fel a Hammer S, a neve tehát végleges, a specifikációjáról is egész sokat elárultak már.

Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az „UMi Hammer S
[+]

A microUSB csatlakozót USB Type-C-re váltotta a gyártó, az 5,5 hüvelykes kijelzőjű phablet hátulján ujjlenyomat-olvasó is lesz, hardveresen pedig a MediaTek MT6735 fogja segíteni a készülék működését. A belső tároló mérete 16 gigabájt lesz, ehhez pedig 2 gigabájt RAM tartozik majd. Az ára Kínában 130 dollár körül alakul majd, ez átszámítva, egyéb költségek nélkül nagyságrendileg 37 000 forint, ez igencsak vonzóvá teheti ezt a középkategóriás phabletet, ami augusztusban kerülhet piacra.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • UMi

Azóta történt

 • myPhone Hammer Axe - a melegben sem izzad

  Az Axe és annak LTE variánsa külsőleg ugyanolyanok, ám belső terén lényeges különbségek adódnak: tesztalanyunk MediaTek MT6582 SoC-t, 1 GB RAM-ot és 8 GB háttértárat kapott.

 • Már-már "túl" biztonságos az UMi Iron Pro

  A készülék nem csupán ujjlenyomat-olvasóval, hanem írisz szkennerrel is rendelkezik, ráadásul további specifikációk terén is korrekt ajánlatnak mondható.

 • UMi Hammer S - a helység kalapácsa

  Nem a komikus eposzról beszélünk a mai tesztünkben, hanem egy feltörekvő gyártó új phabletjéről, ami a tömege alapján akár kalapács is lehetne, de még elméletben sem strapabíró.

Előzmények

Hirdetés