Április 20-án érkezik az UMi Hammer

Az UMi névre hallgató feltörekvő kínai gyártó termékei már többször is megmutatták magukat szerkesztőségünkben, az X3 járt nálunk elsőként, ami még kifejezetten sok gyermekbetegséggel küszködött. A legutóbb tesztelt Zero névre hallgató felső-középkategóriás készüléknél már érezhető volt, hogy jobban figyelnek a részletekre, de még mindig nem volt tökéletes az eredmény, az irány azonban kifejezetten pozitív, amerre a gyártó halad, ha az UMi fejlődése töretlen, akkor az április 20-án bemutatásra kerülő Hammer már egy kifejezetten jó telefon lehet.


[+]

A külső tervezésben viszonylag kevés az egyediség, belül azonban egy korrekt középkategóriás hardver lapul, ha hihetünk az állításnak, akkor egy MediaTek MT6732-es chipset fog dolgozni a motorháztető alatt, 1,5 GHz-re slálázott 64-bites proccesszorral, Mali-T760 grafikus gyorsítóval és 2 gigabájt RAM-mal.

Az előlapi kamera felbontása 3,2 megapixel lesz, a hátlapi kamerával 13 megapixeles képeket készíthetünk, de ezeket 8 megapixelről fogja interpolálni a készülék, ami sajnos nem szokott különösebben jó eredménnyel járni. Az öt hüvelykes IPS kijelző 1280x720 pixel felbontáson fog dolgozni, az áramellátásról pedig egy 2250 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, ami a gyártó ígérete szerint 2-3 napig normál használat mellett elegendő lesz egy feltöltéssel.


[+]

Április 20-án minden pontosan kiderül, ha érezhető lesz a fejlődés az elődökhöz képest, akkor egy jó árcédulával a középkategóriában megállhatja a helyét a készülék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • UMi

Azóta történt

Előzmények

  • UMi Zero - Zorro álarca

    A kínaiak üdvöskéje kellemes felhozatallal támad, ám az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt és a nyolcmagos processzort az akkumulátor nem bírja annyira.

  • UMi X3 - umiverzum

    Kínából érkezett, papíron meglepően sokat tud, többféle módon is be lehet szerezni, de messze nem hibátlan. Egy a sok közül, de a paletta felső részéről kiválasztva.

Hirdetés